Merginos ar keliautumete nors ir nemokamai su…
Vyras 50 metu siulo keliauti kartu i bet kuria sali nemokamai. Nori draugisku santykiu… Kaip pasielgtumete jus? Arba jusu poziuris?
keliauk jei protinga busi kai noresi nuo jo nutruksi trumpam
ateis ir tau toks metas kai noresi su kuo pakeliaut o sailia nieko nebus
zhiurint ka jam reikshtu tie draugishki santykiai ir ka reishkia tas nemokamai
jei zhmogui tereikia tik kompanijos keliauchiau mielu noru
hmmm. kaip matau tu ciuvas ir tau 50 metu vyras siulo keliaut i pasaulio krasta … na manau viskas aisku su juo… o jei sutiksi tai ir su tavim
o vaikinai gali? tik draugiskai. noreciau i graikija
Vadinasi jis kazka dar gali, nors jam ir 50.Nieko, mergyt, nemokamo nebuna.
taip nebuna lietuvoj
Ale atsiranda svajuko dramblioniu
Buciau mergiote, nepasitikeciau! Kokiam ishkrypeliui 50-meciui reikia jaunutes kompanjones??? Be to jei sako tik draugiskiems santykiams ir nemokamai, tai po tuo jau slypi kitokie keslai… Ir nebandykit neigti…
Nesamone. Is pradzui taip visi sako. Spesi pamatysi ta pasauli ir be kitu pagalbos
jej jis ir noretu tik draugishku santykiu, koks butu idomumas keliauti kai nera jokiu bendru interesu juk amzhiaus skirtumas tikrai nemazhokas
Siule karta , tik jaunas ir visai simpatiskas.
Bet mano bernelis, kad uzisputojiop, galvojau numirs
Visvien keliavau, kaip baigesi, cia jau kita istorija
as irgi sakau, kiaules tos moterys
prie ko chia tos kiaules?
altėja rašė:
Vyras 50 metu siulo keliauti kartu i bet kuria sali nemokamai. Nori draugisku santykiu… Kaip pasielgtumete jus? Arba jusu poziuris?
altėja rašė:
Viskam yra savo ribos, kokios-jūsų asmeninis reikalas
O gal jis tikrai tik kompanijos ieško? Jei žmogus turi pinigų ir gali kelionę kitam apmokėt? Kažkaip jūs visi labai suterštai mąstot… Galiausiai viskas priklauso tik nuo žmonių. Jei tu tą žmogų gerai pažįsti, pasitiki ir pan, tai važiuok. Jei kyla nors mažiausia abejonė - nevažiuok. Viskas paprasta
Draugiskai patarciau… Draugiskai acisakyti… - cia mano nuomone sekmes…
Nu uzmuskit mane. Bet vistiek nepatikesiu kad ce nera jokiu kitu keslu… Taip nebuna…
nesamone didziausia!