merginos ar jus \"pasitarasytumet\" paimyleti su vaikinu uz pinigus?

merginos ar jus “pasitarasytumet” paimyleti su vaikinu uz pinigus?

man labai butu idomu suzinoti ar yra merginu kurios noretu pasimyleti su vaikinu uz pinigusŠypsenaŠypsena

o tu jeigu tau pasiulytu parduot savo skyluteŠypsena???

Prie stoties tokiu merginu labai daug.
O as asmeniskai NIEKADA nesutikciau!!! Taip

ASH NNOREJAU PASAKYTI-AR MERGINOS GALETU SUMOKETI UZ SEXA SU VAIKINU???ŠypsenaŠypsenaJUS MOKAT, MES PILDOM JUSU FANTAZIJAS,A???Šypsena

tu cia pavarai kaip tokia psichologe is amerikos Nancy FridayŠypsena…ten aprasytos vos ne visos moteru fantazijosŠypsena…gali paskaityt tavo biznyje praversŠypsena!!!

Prie stoties tokiu merginu labai daug.
O as asmeniskai NIEKADA nesutikciau!!! Taip

na as manau kad siais laikais viska galima nupirkti tik reikia tureti $

Cha chaCha cha

Apakęs tai isidarbink i kokia sex paslaugu firmele ir galesi pasiturincias senes tenkinti uz babkes …Cha chaCha chaCha cha

Ne,nemokeciau! Tai labai zema!

tai dar reikia standartus suderint…matai einant i EU reikia su iso standartais susipazintŠypsena…va ir jei tavo produktas attiks reikalavimus…tai gal i gamyba ir iseisiŠypsena!!!
tagi patikrink savo visus … .

na reikia dar mokėti su tais $ "prieit" prie merginos…

nieko nereikiaŠypsena…istrauki pinigine su babkem, prieini prie mergos sakai:"As turiu daug pinigu"Šypsena…itiek

kaip isivaizduoju stotin4s yra gerai pane6iotos, o jis kaip suprantu jiesko padorenesCha cha idomu chia tokiu rasta?Aš nekaltas Liežuvis

tikiu kad su stotinem taip Cha cha

nu tu pavaraiŠypsena???
ka nori tai poxrenŠypsena tikriausiai-panesiota ar nepanesiota, svarbu kad yra…aisku ne mano atvejuŠypsena

Na, jei tavishkis miletu tave tik po gero puslitrio, ir tik kol jam nepasibaigs, ir dar vadindamas tave to metu "šliundra" ir panashei, tai ko gero uz svelnuma ir fantaziju ishpildima sumoketum. Jei pas kita su visajum nenubegtum.
Atleisk uz cinizma
Šypsena

man atrodo pas tawe dar neivieno atwejo nebuwo Mirkt

kurio?

uz pinigus - NIEKADA Ne

ApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs zinai nemokamai uztenka “fantaziju pildytoju” :D:D:D:D:D:D:D o tu dar pinigu prasai :D:D:D:D Na nebent kai man bus 60 metu ir vyriokai jau nebeziures arba nebegales. Gal ir sumastyciau kokiam 18-kiniui sumoketi