Merginos, ar jums patinka kaip kas nors jums negaili komplimentu?

Merginos, ar jums patinka kaip kas nors jums negaili komplimentu?

Merginos, ar jums patinka kaip kas nors jums negaili komplimentu????Flirtas

nereik ir persistengt, o tai paskui imi galvot, gal makaronus kabina Cha cha. o siaip tai aisku patinka, jei tie komplimentai ne nuvalkioti ir nuosirdus

tik nereikia persistengti, nes kas per daug, tas nutolina…

na zhinoma kad patynka…bet kajp jau sake kas per daug tas nesveika…
o jei dar ir man tas vajkinas patinka, tai jo komplimentai buna Niam niamNiam niamLaimingasFlirtas

Patinka, taciau kas per daug, tas nesveikaVeeeBlogai

manau maloniausia yra isgirsti komplimenta panelei is paneles, nes tai buna tikri komplimentai… Nekaltas

nuvalkioti tai tipo:ei žiurke kokie tavo gražus usai.

Aha, kai per daug, tai atrodo, kad izdivalkes darytu Cha cha Mylimi zmones graziausius ir nosirdziausius komplimentus sako. Cha chaLaimingasFlirtas

O kam nepatiktu??? bet nereikia persistengt…

Jei ju nera per daug, tai labai megstu Taip
Jei jauciu, kad jau persistengia girdamas, tai vertinu kaip makaronus ant ausu Juokiasi
O siaip komplimentai yra Gerai

na, man nepatinka komplimentai.nzn kodel, bet kai man buna sakomi komplimentai, as pasijauciu nejaukiai.jauciuos isskirtine is kitu, kazkuo geresne ar pranasesne.nemegstu taip jaustis Drovus

Šiandien viena pasigedusi komplimentų makenenė: "Nagi, pasakykit Man ką nors! Man trūksta dėmėsio! Čia turbūt, kad plaukus persidažiau Flirtas".

Šiandien ji buvo Pindų klubo prezidentė Flirtas

niu kaip, patinka…o dar patinka, kai tie komplimentai nuosirdziai sakomi Šypsena ir butu puiku, jei sakytu koks nors labai grazus berniokas Cha chaCha chaCha cha ir dar, kad kartotu tik tinkamu metu, o ne pastovei Cha chaCha chaCha cha

tinkamas ir komplimentas, tinkamoje situacijoje labai GeraiFlirtasApkabinimas

Beabejo patinka Myliu, tik zinoma nuosirdzius komplimentus iskart atskirsi, nuo tu kurie sakomi tik tam kad tave palengtu i savo puse Cha cha

komplimentai labai patinka bet jei ju labai daug tai… kas per daug tai nesveika Šypsena

ir dar svarbu, kad komplimentas butu nuosirdus, o ne tai, kad 'a bile pasakysiu ka nors grazaus"

o kam nepatinka?
net suniukas vyzgina uodega kai pasakai geras suniukasLiežuvis

neblogas palyginimas Cha cha