Merginoms

Merginoms

manu jo kiekvienam reika romantikos tureti nei perdauk nei per mazai na per viduriuka nes kai ei romanttikos turi tai tuamet tu kaskip gereu jautiesi na jis dauk svelnesnis kaskaip daugeu nesavanudis galvo ir apie kitus kaskip man jie patinka kai jie turi romatikos bet kai turi jau perdauk tai nesamone rba kai isvis neturi :v

…na,romantika yra kazkas,ko reikia nuolat…juk ji gali buti nerealiai ivairi…ja sukuriame tikpatys mes,savo gabumais…Šypsenabet perdeta romantika,tai jau kazkas nenormalaus…bent jau as taip manau…juk viskam yra savos ribos,ar netiesa…

ate??..o taip buna?..Aš nekaltas

acad rašė:

nu jo gera, bet tik pirma karta. po to jau realiai maistai ir ate romantikaiŠypsena

O ar tikrai? zinai man tai patiktu. Parasyk i meila man kokia dienele ir manau susitarsime Cha cha
koltas25 rašė:

Na tu parakai tikrai pavarai! Kogero turi romantiko siela Cha cha Tai ir merginos tau patinka labai romantiskos, kogero ir juodaplaukes. jei nori tai tikrai supazindinsiu prie Alus

Shviesi rašė:

vezha…

O ka turi omeny tuo zodziu? arba kitaip paklausiu, kuo tau jie patinka? Aš nekaltas

tai jau ne romantika, o gundimo menasŠypsena
Parakas rašė:

acad rašė:

klausimas, kur ta romantika paslepta?
Parakas rašė:

Na sakykim per daug jau pradejo kurti poezijos kurinukus, vis dazniau pasirodyti su gelytemis, vis daugiau ir daugiau kviesti i tokias vietas, kur dviems pabuti yra taip gera… Aš nekaltas

nemoku paaishkint…
tiesiog gera kai taip buna…

Parakas rašė:

Shviesi rašė:

vezha…

O ka turi omeny tuo zodziu? arba kitaip paklausiu, kuo tau jie patinka? Aš nekaltas

sakiau Kietas

nu jo gera, bet tik pirma karta. po to jau realiai maistai ir ate romantikaiŠypsena
Shviesi rašė:

nemoku paaishkint…
tiesiog gera kai taip buna…

Parakas rašė:

Shviesi rašė:

vezha…

================================

Shviesi rašė:

ate??..o taip buna?..Aš nekaltas

kartais Liežuvis

Na ir pavarai Andresito Cha cha Jei jau vaikinas merginoms sukuria romantiska atmosfera, tai jau jis yra nenormalus. Negaliu, luztu is juoko Cha cha Beje, o si tema buvo skirta merginoms Cha cha

Ka jus manote apie vaikinus Romantikus? Apakęs

vezha…

Parakas rašė:

Parakas rašė:

acad rašė:

Parakas rašė:

Na sakykim per daug jau pradejo kurti poezijos kurinukus, vis dazniau pasirodyti su gelytemis, vis daugiau ir daugiau kviesti i tokias vietas, kur dviems pabuti yra taip gera… Aš nekaltas

nesakau…narkotikai irgi gali sukurti panashu svejguli…bet kam moketi

grumbler rašė:

================================
Shviesi rašė:

vezha…

Jei patinka romantikai su maiseliu zolytesCha cha
ir tada ja veza
Griausmas zino kur ir kokie Kietas

Šypsena tai jau taip
Karmen rašė:

…na,romantika yra kazkas,ko reikia nuolat…juk ji gali buti nerealiai ivairi…ja sukuriame tikpatys mes,savo gabumais…Šypsenabet perdeta romantika,tai jau kazkas nenormalaus…bent jau as taip manau…juk viskam yra savos ribos,ar netiesa…

kas cia? Nekaltas

kakoe liudi Juokiasi