Merginoms. Kokios tautybės vyrai jums gražiausi/patraukliausi/seksualiausi/fainiausi ir pan.

Merginoms. Kokios tautybės vyrai jums gražiausi/patraukliausi/seksualiausi/fainiausi ir pan.

IŠSKYRUS LIETUVIUS!!!apie lietuvius- nė žodžio Cha cha. ir taip aišku kad jie geriausi Juokiasi. čia klausimas taip pat tik apie IŠVAIZDĄ, ne apie kokias ten charakterių savybes ar pan.

tai va…o aš turbūt neatsispirčiau kokiam japonui/rytiečiui (aišku ten irgi yra tokių Veee, bet yra ir labai labai simpatiškų Myliu. mano manymu…). ir dar, tradiciškai greičiausiai, italai irgi labai nieko Gerai. bet visokie norvegai (blondinai)irgi turi savotiško žavesio Nekaltas.

sakai apie lietuvius ne mur mur ? Šypsena
na, italai, turi zavesio …

renkosi vaikina ne pagal isvaizda,ar tautybe ,o pagal charakteri,tad net nezinau,dabar turiu lietuvi,anksciau turejau lenka ir rusa,visi grazus ir faini bicai,tad manau tautybe neturi jokios reiksmes.

Manau, kad vaikinai irgi gali pareiksti savo nuomone, ustenka cia feminizmo "TIK MERGINOMS", kas uzeis mol loxasKanda

Graziausios merginos, tai asiku, kad:

1. LietuvaitesApkabinimas
  2. RusesLabas

Ir saraso gale: AmerikietesKiaulėVeeeIgnoruoju

nzn., patiko toks vienas is Bolivijos- faina bendrauti buvoŠypsena

tai cia savaime aisku, kad ne pagal isvaizda rinktis reikia. bet kas nesvajoja paie toki ar kitoki Nekaltas. vistiek cia ne rimtai, siaip pablevyzgojimas Laimingas juk smagu Cha cha

Labas Liežuvis

kodel gi ne…galim ir apie vaikinus ir apie merginas tada Cha cha. nemanau beje, kad marginos pvz nepastebi kitu graziu merginu (pavydasss Juokiasi), todel va tep: kiek teko matyt, tai grazios tarkim, yra argentinietes…

Labas as jau galvojau kad pamidorais apmetys po tokio drastishko ishsishokimoBaisu

po tokio komplimento??? taip nebuna Cha cha. lietuvaites pirmoj vietoj, tai negi daba apmetysi kuo nors Juokiasi. pabandyk i antra vieta patupdyt, tai pamatysi kas desis Cha cha

O Rumunes kokiosApakęsApakęsApakęs, plaukai juodi juodi, kaip anglisGirtas
Gerai, jau gerai - chigones jos.
Cigones akys, mene vilioja…
Vsio tyliu…

Nesusipratimu visa laika pasitaiko, cia daug Flirtas lenkaiciu sedi, paskui sakys kad ignoruoju ir fsio, pamidorai…

tyliu, tyliuCha cha

Apakęs niu kaip matai -ne Mirkt

beje, kaip sekas?

tai ka, ten vienos cigones? Cha cha tada man vienas cigoniukas Adrian Mutu irgi labai ApakęsApakęsApakęsApakęsNiam niam

nuo tautybes grozis ir sexualumas nepriklauso ir charakteris nea Ne …bet man mieli pietu europos vyrai…tamsus.idege…mm…ir dar kiek teko bendraut su vokieciais taij suzavejo ju stilingumas…Myliu

ai niu taijp norejau pagyrt lietuviukus kurie uzh visus fainesne ,bet si kart apie kitataucius Šypsena

tyli nes myliNekaltas ? Šypsena
beje, kaip supratau, tau beveik visos patinka Liežuvis

girdejau toki mita, kad vokietijoj daug graziu, stilingu vyru. gerai butu isitikint ar teisybe Cha cha. o lietuviai geriausi, ir gana jau jiem tu komplimentu, bo dar pasikels paskui visai

Japonai?! Brrr… Gal cia man vienai azijieciai nepatinka, na bet pagalvokit - zemi, maziukai kazkokie, akys siauros, o be to patriachrai - duris jiems mat reikia atidarineti, cigaretes pridegineti ir nosinaite pakelti!!! Net baugu prisiminti tuos tris menesius, kai neturejau kur akiu paganyti Japonijoje, nekalbant apie kazka rimtesnio… Žliumbia

O siaip Amerikoj nerealiu berniuku yra Niam niam

kad trenkta tauta tai faktas…bet va paziurejus i sportininkus, tai patiko man. pvz per praeita fules cempionata ziurejau as i tuos japonus, ziurejau…nu labai simpatisku pamaciau…o kaip ten toj Japonijoj is tikro atrodo tai ka jau padarysi Baisu. vienetai tu graziu turbut…ir nuo skonio cia priklauso Cha cha. o amerikoj…genu misinys visada i sveikata Cha cha. o ten susimaise visi, jokiu grynakrauju nera Nekaltas