IŠSKYRUS LIETUVIUS!!!apie lietuvius- nė žodžio . ir taip aišku kad jie geriausi . čia klausimas taip pat tik apie IŠVAIZDĄ, ne apie kokias ten charakterių savybes ar pan.
tai va…o aš turbūt neatsispirčiau kokiam japonui/rytiečiui (aišku ten irgi yra tokių , bet yra ir labai labai simpatiškų . mano manymu…). ir dar, tradiciškai greičiausiai, italai irgi labai nieko . bet visokie norvegai (blondinai)irgi turi savotiško žavesio .
renkosi vaikina ne pagal isvaizda,ar tautybe ,o pagal charakteri,tad net nezinau,dabar turiu lietuvi,anksciau turejau lenka ir rusa,visi grazus ir faini bicai,tad manau tautybe neturi jokios reiksmes.
tai cia savaime aisku, kad ne pagal isvaizda rinktis reikia. bet kas nesvajoja paie toki ar kitoki . vistiek cia ne rimtai, siaip pablevyzgojimas juk smagu
kodel gi ne…galim ir apie vaikinus ir apie merginas tada . nemanau beje, kad marginos pvz nepastebi kitu graziu merginu (pavydasss ), todel va tep: kiek teko matyt, tai grazios tarkim, yra argentinietes…
po tokio komplimento??? taip nebuna . lietuvaites pirmoj vietoj, tai negi daba apmetysi kuo nors . pabandyk i antra vieta patupdyt, tai pamatysi kas desis
nuo tautybes grozis ir sexualumas nepriklauso ir charakteris nea …bet man mieli pietu europos vyrai…tamsus.idege…mm…ir dar kiek teko bendraut su vokieciais taij suzavejo ju stilingumas…
ai niu taijp norejau pagyrt lietuviukus kurie uzh visus fainesne ,bet si kart apie kitataucius
girdejau toki mita, kad vokietijoj daug graziu, stilingu vyru. gerai butu isitikint ar teisybe . o lietuviai geriausi, ir gana jau jiem tu komplimentu, bo dar pasikels paskui visai
Japonai?! Brrr… Gal cia man vienai azijieciai nepatinka, na bet pagalvokit - zemi, maziukai kazkokie, akys siauros, o be to patriachrai - duris jiems mat reikia atidarineti, cigaretes pridegineti ir nosinaite pakelti!!! Net baugu prisiminti tuos tris menesius, kai neturejau kur akiu paganyti Japonijoje, nekalbant apie kazka rimtesnio…
kad trenkta tauta tai faktas…bet va paziurejus i sportininkus, tai patiko man. pvz per praeita fules cempionata ziurejau as i tuos japonus, ziurejau…nu labai simpatisku pamaciau…o kaip ten toj Japonijoj is tikro atrodo tai ka jau padarysi . vienetai tu graziu turbut…ir nuo skonio cia priklauso . o amerikoj…genu misinys visada i sveikata . o ten susimaise visi, jokiu grynakrauju nera