Merginoms klausimėlis
Merginos,tarkim prieina vaikinas gatvėje,kaip jus norėtumet kad jis užkalbintu jus ar ka padarytu dėl jusu,kad jus juo labai susižavėtumete.
geriausiai jauciu butu kaip is laaaabai senos impulse reklamos: padovanoti geliu
O ka noretum išgirsti iš jo.Turiu omeni kad tu ji matai pirma karta.
Tu cia ka planuoji Begti i gatve ir kabinti visas is eiles
nu pvz.: "niekad negaleciau sau atleisti, jei nepasakyciau tau (ar jums) kad tavo (jusu) akys nuostabios…"
ar jei nesuzinociau tavo vardo…ar tel.numerio ir t.t…
oh, jauciau jei as buciau vaikinu……ot lengvai pakabinciau bet kokia mergina…
bet kartais pagalvoju, kad gerai kad as - ne vaikinas, nes vargsios butu tos merginos…
na reiktu pasakyt ka nors originalesnio nei kiek valandu ar ar turi pridegti
na nemanau kad chia labai jau originalu butu…
geriau nuskinti ir padovanot gelyte …
swarbiausia buti nuoshirdzhiam!
O kodėl jos butu varkšios?:
Ivaizdis dar ne viskas - troskolys yra viskas.Nupirk jai mineralinio.
Jei vyras supranta, ko moteris nori, bet nepasako - tai jau labai neblogai.
zinai, kartais ne mineralinio norisi
nagi moterys myli ausimis…
o pas mane liezuvis normaliai pakabintas…
idomu ko dar galima noreti?
zinai, kartais ne mineralinio norisi
[/quote]
O butent ko norisi.
zinai,nieko nera papasciau uz uzkalbinima gatvejeNesinori gi tipisku lietuviu buti,kuris akym padaro,ir visad vienas namo grizta
Uzvakar pamaciau tokia simpatulka einancia gatve,bet baisiai jau liudno veido,as garsiai surekiau atsiprasau,ir kol pribegau,ji issitrauke cigaretes,manydama,kad as ju prasiau
as jai-man cigareciu nereik,norejau suzinot,ko tokia liudnaji tik peciais guzt,sakau-nezinai,ji-aga,nieko,sakau,kai suzinosi,ir man pasakysi
ir ji pradejo sypsotis
ir man smagiau ir ji nebeliudejo matyt daugiau
Kita karta jei pamatysiu,kavos pakviesiu,nes tikrai isiminiaukaip atrodo
tik deja to kito karto tikriaus tai ir nebus…
pasakorius rašė:
zinai,nieko nera papasciau uz uzkalbinima gatvejeNesinori gi tipisku lietuviu buti,kuris akym padaro,ir visad vienas namo grizta
Uzvakar pamaciau tokia simpatulka einancia gatve,bet baisiai jau liudno veido,as garsiai surekiau atsiprasau,ir kol pribegau,ji issitrauke cigaretes,manydama,kad as ju prasiau
as jai-man cigareciu nereik,norejau suzinot,ko tokia liudnaji tik peciais guzt,sakau-nezinai,ji-aga,nieko,sakau,kai suzinosi,ir man pasakysi
ir ji pradejo sypsotis
ir man smagiau ir ji nebeliudejo matyt daugiau
Kita karta jei pamatysiu,kavos pakviesiu,nes tikrai isiminiaukaip atrodo
tik deja to kito karto tikriaus tai ir nebus…
nu nenusiteik taip, juk lietuva didelis kaimas buna kad sutinki zmogu kurio tikrai nesitiki sutikt kazkur kitur nei buvai pries tai sutikes
Na, taip, prasideda… …nupirk mineralinio, nupirk to, nupirk ano…?!
Acio rašė:
Merginos,tarkim prieina vaikinas gatvėje,kaip jus norėtumet kad jis užkalbintu jus ar ka padarytu dėl jusu,kad jus juo labai susižavėtumete.
jis turi bus smaikstus
Na nezinau, gal tai neorginalu per daug, bet pasiulymas isgerti kavos mane visada zavi, niekuo neipareigojantis pasiulymas…na nzn man patinka