merginom

merginom

Kaip jums patinka trumpalaikes draugystes? Ta prasme, ne tai kad bachuras barskina merga koki menesi o po to palieka. As norejau pasakyt ar jus uz trumpalaikes normalias draugystes, kai vaikinas ir mergina draugauja kokius 2 menesius. Juk, nu gal nuskambes bjaurei, bet gi vistiek kaskada vienas kitam nusibosta…

Kodel ne, kartais to tiesiog tereikia Liežuvis trumpos draugystes nieko, juk kartais tikrai atsibosti vienasGraži kitam bet jei vienas rimtai nusiteikes draugauti ir ilgai o kitas siaipsau tai ne kas

siais laikais labai retai buna ilgalaikes…Šypsena

Jo, man siurpas eina, ki pan su bachuru draugauja kakius 3 metus. Nesamone, as tiek neistverciau, nebent labai gerai sutartume, ir butu mergA LABAI LABAI

GeraiGerai

Sutinku su sia nuomoneTaip

Aš nekaltas
Kai tai liecia mane- pries… O kiti, tegu sau draugauja…Aš nekaltas

Man jauciu greiciau atsibostu atradinet Vyrai pomegius ar pan, bo tik pasirodytu kad atradai ir basta…

Apie ka tu ciaAš nekaltas? Apie Vyrai, ar pomegiusApakęs?
Asmeniskai as, per BANGA susipazinau su daugybe fantastisku zmoguciu… Kaikurie tapo mano draugais, kaikurie gerais draugais…

Jop. butu ne fin, jei kuriam nors ta trumpa draugyste, pasirodytu labai jau trumpa, o kitas noretu siek tiek ilgesnes…

Tikrai retas atvejas Taip Šypsena

Bet jus mane siek tiek pradziuginot, nes jau bebuvau pradejes galvot kad as kazkuo kaltas, kad man atsibosta mergina … ir tada jauciuosiu tikrai nekaip, juk tavim taip tikejo, tiek jai zadejai, o po keliu menesiu visi pazadai sudega…

Trupalaike draugyste yra sux…

man asmeniskai tai kaip iseina taip ir buna…juk niekas pries draugaudamas negalvoja:vat,dabar draugausiu kokius 2 menesius