mergaites kaip yra?

mergaites kaip yra?NekaltasApakęs

Drauge nesenei buvo Graikijoj, tai sake kad ten vyrukai kai jiems nieshti nesivarzydamiTaip pasikaso tarpukoji, nu nesvarbu ar per gatve eidami ar ar parduotuvej…Apakęs o kai kabake kokiam sededami tai kartais nesipartindami ir intensyviau pasikaso, nu asq moralumo ir t.t. ribose, nu tokia kultura- suprantama…Mirkt ten karshta ir sushunta viskas…Cha cha

nu lietuvelej vyrai irgi pasikaso (pas taip darau)Drovus, nu bet stengiuosi, kad nematytu svetimi zmones…Mirkt o jei savi, kuriais pasitikiu tai px, gi zmogiskaTaip

vienu zodziu kasytis TaipGerai
bet va niekada gyvenime nemaciauNe kad mergaites, pasikasytu kai nieshtiMirkt

GAL JUMS NENIESHTI?Labas

dazniau prauskis tai ir tau nenieztesTaipJuokiasi

Oi tevuk esu mates… taip droze… net pasilinguodama… Zodziu vaizdelis nekoks… Slykstu ziuret…Piktas

Veee

neaNeNeNe

TaipTaipTaip

Tai jus gal dar ir neshikat?Cha cha
ok. ponel, nidurakMirkt

mes isvis neegzistuojam
Piktas

ai jus virtualios nekakojat, nevalgot, nesimylit, neapgirstat degtine gerdami, ir neapsivemiat nuo jos, nevalgot skanaus maisto … BaisuBaisuBaisu

kakoji nekakoji praustis vis tiek reikiaTaip

Ir man uzhsieny teko pastebet toki dalyka , shlikshtokai atrodo Apakęs
O merginom gal neniezhti nes plauku mazhiau ? Cha cha Gal jums ten plaukai kutena ? Kietas

nu tas pagrindinis plaukas turbut kutenaTaipJuokiasi

tamro rašė:

JuokiasiTaip

nu bled ne viduramziai, muilas gi yra, ir saip seniai aishku kas yra asmenine higienaŠypsena

Taip jeigu muilas nepatinka - naudokyte dregnas serveteles Mirkt

patogu bet kur - isimetei i kishene ir gali visada nusiprausti Juokiasi
Labas

plauku maziauCha cha
nebent jei depiliuota, o jei taip- tai tada, tikrai ne ka maziau nieshtet turetuŠypsena
o mums ten ne plaukai kutena- shaip malonu pasikasytiTaipGerai

NeJei niežti reikia praustisJuokiasi

Tai gal bled jie visi mandavoškiu turi?Juokiasi

nu pas mane tai neplaukasNekaltas