Merdintis forumas&pasiulymas
kazko itariu, kad sis forumas vienas is pasyviausiu ir neperdaugiausia demesio susilaukiantis…
kodel taip yra?
bangieciai politiniai inpotentai
seip tai man vienas is idomesniu forumu,i kuriuose uzuku, jei ne kiek isreiksti nuomone, tai bent pasidomet kaip masto, argumentuoja, komentuoja politinemis temomis.
gal reiktu koki meet’uka cia besilankanciu organizuot ir prie nevirtualiai papolitikuot?
ka manot
aisku cia ne klubas, bet kodelgi ne, juolab, kad bendraminciu, potencijos ir temu visgi nepritruktu
mm Idomus pasiulymas,
siaip as naujokas bangoj, dar nezinau ka tas meet’as atrodo
Kaip tokias atvejais sprenziamas vietos klausimas?
As apie ta pati siom dienom masciau, ir mane labai juokas paeme, nu neisivaizduoju visu kartu prie vieno stalo… Kita vertus, "druzhba nachinajetsa s butylki"
viskas priklauso nuo to, kiek atsirastu susidomejusiu ir suinteresuotu "pasiryskinti" atvirai
jei nedidelis &
skaicius - tai kur prie
ar
pilnai imanoma,
na o jei didesnis sk - tai kokiam LRS’e tai reiktu daryti - pirma konferencija-diskusija kokia tema, poto ekskursija, kas tenai dar nera buve ir idomu, na o paskui jau ne formalioji politika
negeriu ir gerianchiu nekenchiu…
as tai pasirasau.
tik pasizadekim, kad iki seimunu lygio nenusileisim ir del nuominiu nesutapimo dauzytis nepradesim
Geras. O tai kaip tada butu galima pavadinti ta forumo bukle, kai buvo tik “Politika”?
[quote]kodel taip yra?
bangieciai politiniai inpotentai
[/quote]
Gal. Pasizhiurekite i “Kulturos” foruma - ten pastoviai “shtilis”
[quote]seip tai man vienas is idomesniu forumu,i kuriuose uzuku, jei ne kiek isreiksti nuomone, tai bent pasidomet kaip masto, argumentuoja, komentuoja politinemis temomis.
[/quote]
[quote]gal reiktu koki meet’uka cia besilankanciu organizuot ir prie nevirtualiai papolitikuot?
ka manot
[/quote]
Abejoju ar kas nors isheis. Del papraschiausios priezhasties - laiko trukumo . Bet jei ka - esmi Vilniuje, laisvas savaitgaliais
Galiu uzhsukt, pamoderuot
.
jo as irgi pasirasau.
Vilnius.
Jeigu organizuojancio entuziazmas neisbles ir norinciu atsiras, count me in
Location - Wilno, isskyrus 1 savaitgali per menesi
tai gal moderatoriai ka paorganizuotu?
Ok, as busiu sefe, o tu mano pirmasis padejejas
Taigi,
- Prasom suorganizuoti vieta
- prasom parinkti laika
- prasom paskleisti sita info (zr.1 ir 2 punktus) placiau ir surinkti zmones
Deal?
jo, kaip matau sunkoka cia jums su mintimis. Jei naudojates tam tikrom teisem (trinti), tai gal ir tam tikras pareigas butu galima prisiimt? imkit grazu pavyzdi is autobanginiu.
kaip matau, ne
kas ne? tai jau meeto niex nebenori?
Ne deal.
seip as apie LRS kalbejau rimtai, na jei ne kox grand projektas, bet kazka paderinti manau butu imanoma, na o kita dali galetu perkelti kur i koki jaukesni, ramesni kabacioka
tad gal kiek dar reiktu luktelt, kol daugiau kas apsireiks o tada skelbt detaliai visa info ir derint organizacinius reikalus.
Ka jus ! Meetas turi ivykti Mokslu akademijos saleje !
as tai is kauno, tai tikriausiai ne, nors dar galima pasvarstyti…