Meluoti?

Meluoti?

Ar visada pasakote teisybe,ar kada meluojate savo antrai pusei?
Zinot jau pradejau galvoti kad tiems vyrams geriau pagrazintai sakyti,nei teisybe isdrost.Jie musu moteu nesupranta.

Kartais pameluot yra geriau nei pasakyti tiesa.TaipNetgi savo vyrui kazkada pasakiau, kad jis verciau man butu melaves, nei sakes tiesa, nes tiesa kartais gali iskaudinti ar izeisti. O tai nera malonu.Ne

Voveriukste, o sau tu visada teisybe sakai? Tavo tema - retorinis klausimas, negalintis tureti saziningo atsakymo.

tenka tenka pameluoti Aš nekaltas ypac apie isleistus pinigus Aš nekaltasAš nekaltas ir apskritai, pastebejau, jei vyrui sakai tiesa-jis galvoja kad tu meluoji, o jei meluoji-sventai tiki Aš nekaltasAš nekaltas nezinau kaip cia iseina ŠypsenaAš nekaltas

Geriau ne. Bent man tai net neišeina savo artimam žmogučiui meluoti. Man kažkada buvo iškilusi problema dėl mokslų, tiksliau mokėjimo už juos ir vyras buvo atsisakęs mokėti. Va tai dabar atsitiko toks dalykas: man iš vis nereiks už juo mokėti. Tada visi patarinėjo: nesakyk vyrui tiesos, sakyk bent kad pusę sumos reiks sumokėti - gal susimylės duos pinigų, va tai sau galėsi pasilikti… Nesugebėjau - vos sulaukiau po darbo ir iš kart išdrožiau tiesą Cha cha
Ir pačiai prieš save geriau. Ai, nesupras ko nors nesupras. Tokiu atveju sakau: “Kur Tau mane suprasti, Tu juk iš Marso, o aš iš Veneros…” pažvengiam tada ir lyg viskas tvarkoj.

Kazkodel taip galvoju, kad jei meluoji, tai ir nesupranta… O tu juos supranti?

O meluoti… Na, ziurint apie ka… Ziauriai abstraktus klausimas… Jei nusiperki kvepalus, o antrai pusei sakai, kad isleidi pinigus kavineje su draugemis… Nu nezinau. As asmeniskai to tikrai nesuprasciau - kodel nepasakius taip kaip yra? Apakęs

Keistas klausimas… Argi moterys kada nors sako teisybe? Apakęs

Moterys nemeluoja - jos kartais tik nepasako tiesos…Labas

Negaliu meluoti. Tik ne jam. O kam? Ir kokiais atvejais? Del pinigu isleidimo nemeluoju - nematau prasmes. O dar del ko? Kazkaip neateina i galva joks atvejis, kurio metu butu reikeje meluoti.

O tai shaunuole,o as jau nesenai norejau klausti,kaip ten tau su tais mokslais ir pinigais Labas

O kas link melavimu,tai prastas ish manes melagis mylimajam. Tigi va prisimelavau kelis kartus,paskui neapsikentus prisipazinau Liūdna i buvo labai negera ir jis labai pyko,tai dabar jau nebemeluoju,na nebent tik kokia smulkmena,jei zinau,kad pamelavaus apeisiu kivirca Cha cha
pvz. jis klausia ar dejau i misraine cibuliu? Cha cha ne,sakau,ne bo zinau,kad jei pasakysiu dejau tai reks “gi zinai,kad as labai nemegstu!!” o tada jis dazniausiai ju nepastebi,nes buna smulkiai supjaustyta ir viskas OK Cha cha

Manau , kad kartais melas netgi i nauda iseina.nesakau kad kekviena karta meluoti.Bet i metus pora kartu manau tikrai nedidel nuodeme.

Na neee, moterys nemeluoja, tik neprisimena, ką sakiusios ir ką dariusios prieš minutę Aš nekaltas Liežuvis

Na man nuskambejo, kaip: profilaktiskai pameluoti bent pora kartu i metus, kad nepamirsciau kaip meluoti Šypsena Šypsena

Kazkodel man neprireikia meluot savo Vyrai. Ir turbut nemokeciau Aš nekaltas Priezastis paprasta - net ir siaip poksta suskelusi paraudonuoju, tai meluodama buciau kaip burokas Cha cha

O cia tai pagrindinis melo gaudymo receptas. Reikia kilus itarimui po kiek laiko paklausti apie ivyki susijusi su melu. Daznai melagis neatsimena tiksliai ka melavo ir issiduoda bebandydamas mela ikisti tarp kitu aplinkybiu Cha cha Nors zinau posaki, kad geriausias melas tas, kuris pasleptas tarp dvieju tiesu Šypsena O siaip tai moteris meluojant lengva pagauti ant logines ivykiu eigos.

[quote]
Fantastas rašė:

Aha, o vyriska mela lengva pagaut pagal logiskus ivykius + nuojauta. Visgi, jei sutarsim, kad moteris irgi zmogus, tai Moterys, ai6kinantis melus, lyg ir pranasesnes gautusi?

Visko buna. bet siaip nepatinka, kai man meluoja, tai stengiuosi ir as to nedaryti. Bet kartais del sventos ramybes tenka kai ka nutyleti Šypsena

Zinoma, kad geriau pameluoti. jei ka nors iskretei (sau malonaus, o antraja puse tai galetu iskaudinti) tai geriau pameluoti. Tas mazas nukrypimas turetu buti paskata stengtis tau, tai turi suteikti kazkokia nepaprasto jusu abieju santykiams. Galima pasakyti ,kad truputis melo sutvirtina santykius ir yra varomoji jega. Kai saki teisybe palaipsniu tampi nebeidomus. Taciau nereiskia , kad visa laika turi meluoti. KAS PER DAUG-TAS NESVEIKA Mirkt