meiles reikaliukai

meiles reikaliukai

kaip jums visiems meiles reikaliukai ???
man tai nekaip Nežinau

Girtas

na ka nusipirk vibromasazuokli gal pageres
Juokiasi

man tai irgi… NežinauŽliumbiaNe

tai blyn is vis kur tik paklausai tie meilez reikalai siaubaz visiemz…!!!tai ka nera tokiu laimingu kuriuos myli ir kurie myli…!!!..nesamone kazkokia…Nežinau meile turi dziaugsma ,laime ir panasiuz dalykuz nesht ,o nea asharaz ir depresushkez visokiaz …fe…Veee ir pvz.temoz pavadinimo nuotaika…Nustebęs ,kazhaip meilez nuotaika turetu but linksma manu…niu znn…Nekaltas ir aplamai ,manau cia isiliet tik nori …pasiguost, kad nevienam blogai…tam yra dienorasciai…!!! atsiprasau ,kad cia uzhsipuoliau,bet susinervianu …soliukaz…Drovus Apkabinimas

kuti…Flirtas

Visada pasiryzes padeti siuo klausimuTaipCha cha

Cha cha va matai …Šypsena laputyte ir ner ko cia verkt…Mirkt

oi, kaip aciu visiems uz opalaikyma… Apkabinimas is kart pralinksmejau Laimingasis tikruju tai nera jau taip mirtinai blogai… buna ir blogiau… Taip

svarbu profesineje srityje viska okiz, o ta meile, tai gali palaukti. Taip

Jokių problemų,santykiauju po truputį Cha cha

Man irgi nekaip Nustebęs Niekas manes nemyli Žliumbia

Mirkt taip visada reikia pagalvoti ,kad gali but blogaiu…norz ir sunku tuo paciam patiket…Mirkt galiu papasakot viena atsitikima…Šypsena mez su drauge landzhiojom po inerneta ir ten kazkokie burimai buvo…tai zhodzhiu sakom dw pasiburiam…Mirkt niu ir ten buva tokie kinishki sausainiukai…Mirkt as istraukiau toki…ir buva parasyta viskaz nea taip blogai viskaz dar blogiau…Juokiasi niu nzn gal turejio but atvirkshciai ,bet man pakele nuotaika…Mirkt todel neliudek…Cha cha for you…Gėlė

kuti…Flirtas

Tokiu nerastaNekaltas

ot ir nea …as zhinau kaz myli…Liežuvis

nu jau, toookia dailiai nuaugusi mergike ir nesekasi, kazkas nejasnoCha cha

kad tas "padejejas" pats gyvenime pasimetes:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/235748.21-=(921892393
Laimingas

O as nezinau
Apakęs Tai kaip cia yra? Nežinau

o tu apsidairyk…Šypsena

Apsidairiau Nežinau Ka tureciau pamatyt?