Meile - kas tai?

Meile - kas tai?

AS isimylejau… pled
nu kur gi tai matyta?
nzn nzn kas su manim bus…

papasakokite ar ka snors buvote isimyleje, kas ir kaip vyko toliau…

oj oj galiu pasakyt kad sedai i didele klampyne, kaip ir as pati…Nors nesiskundziu, man patinka Gerai…jauciuos kazkaip keistai, viskas aplinkui man sypsosi, viskas tik rozinem spalvom, kas blogiis viskas man atrodo geriu…Faina isimyleti, bet dar liudniau kai tenka tuo nusivilti…Bet neliudinsiu taves…Mylek, mylekis ir dziaukis…KAip Seneka yra pasakes “Godziai megaukimes draugyste nes neaisq ar ilgai galesime tai daryti” Gerai Širdis

meile-idomiausia ir atleistiniausia zmogiska silpnybe Aš nekaltas

Neisimylejes - nesuprasi. Sunku nupasakoti zodziais. Bet , kad pasaulis tampa rozinis ir visi aplinkui tokie geri, tas tiesaŠypsena

aleliumas?Šypsena tu cia??? Šypsena ir isimylejaj? Aš nekaltas kejsta Šypsena taj jau y ka? a? Šypsena y ta latve ane? a?Šypsena))

Meile- kai geram zmogui bloga. (juokauju)
Meile tai jausmas kuris yra sirdyje ir nikeur kitur

Na ka, gydytoja sake taip: "MEILE yra sunkiai isgydoma liga, turinti ivairiausiu pasaliniu simptomu, sutrinka regos ir klausos organai, sutrinka savijauta bei pasireiskia apsvaigimas nuo kuno i smegenis isskiriamu naturaliu xeminiu medziagu, kurios ir salygoja dauguma siu sutrikimu. Gydymas labai paprastas: Grieztas rezimas lovoje su kita moterimi (Zinoma pacientai patys pasirenka gydytis ar ne). Uz gydymo metu patirta zala gydytoju asociacija neatsako"

supranti, jei tik siaip kokia bacila prikibo, nieko nedaryk ir po keliu dienu praeis. bet jei rimtai-tai nebepasveiksi (patirtis)bet nereikia nukabinti nosies, su tuo ismokstama gyventi!Gerai

Sekmes tau… Mirkt Gerai

Meile - tai vaiduoklis: visi apie ja kalba, bet mazai kas tera mates. Meile, kuria vaizduojame, dazniausiai verda aistra, o ash kalbu apie santykiu tinkla kuris daro zmogu zmogumi… Taciau zmogus turi siela ir kuna. Siela mes vien tikime, o kuna matome. Argi tad nenaturalu, kad kuna mylime labiau negu siela?.. Pagaliau, jeigu pripazinsime dvasishka sielu meile tai ja galima pasiekti tik per kuno meile…
Parodaxalu…
Taciau kiekvienas jaunas zmogus gyvena, kad myletu, o senas - myli, kad gyventu… Meile lyg karas- lengva pradeti, sunku baigti, neimanoma pamirshti… Ir ash myliu… Myliu ta naivia vaikishka meile ir man gerai, galeciau del jos kalnus nuversti Šypsena Tad mylekim ir dziaukimes Šypsena

Isikliopinti - visada gerai … Šypsena

Meile,meile tai baisu ir kartu malonu.Nuostabu kai du zmones jaucia abipusia meile,o jei ne tai tada…Tada meile katorga.ŠirdisŠirdisŠirdisŠirdis

kas yra meile ? as negaliu atsakyti i klausima, i kuri neatsake protingiausi. tiesiog kiekvienas turi savo supratima apie ja… kol kas tik vienam zmogui sakiau, kad ji myliu [neskaitant siaip draugu ir artimuju] ir, manau, kad tai is tikruju buvo meile, nes tesesi ilgai…oj ilgai Mirkt
Širdis Širdis Širdis

MEILE YRA IS ANXTO PRALAIMETA KOVA!!! MEILE-KARAS. LENGVA PRADET, SUNKU PABAIGT, NEIMANOMA PAMIRST!!!

Moterys + Vyrai = ŠirdisGėlėsBučkis

Pats fainiausias jausmas koks tik gali būti

dar karta:
Meiles yra dvi reiksmes

MEILE-pats graziausias jausmas,MEILE-pats *****iausias jausmas!

Nepavydziu tau vyruti…Cha cha

teisngai!

jei vienas blogas o kitas gears
tai geram bloga blogam gera