Meile ar karjera?

Meile ar karjera?

Jei rimtai, tai kas svarbiau? Sis klausimas jau ilgai kamuoja mane ir mano draugus…LabasLabas

Svarbiausia - laimė. O ar meilės ar karjeroj žmogus laimingesnis … tai čia kiekvienam savaip … Nekaltas

Meile ir karjera galima suderinti, jeigu myli is tiesu ir jeigu abu ziuri ta pacia kryptimi, tikiuosi aiskiai pasakiau, nors gal ir painiaiMirkt

Viskas suderinama, juk tai viena kita papildantys ir stimuliuojantys dalykaiŠypsena

Norint galima suderinti…Laimingas

Nu bet buna tokiu atveju… Man dar neteko rinktis tarp biznio sanderio ir vestuviu, taciau pvz.: Ar pabegti su mylimu vaikinu ar baigti mokykla?Nekaltas

nepyk, bet kvailas klausimasBaisu

Na gal tu baik mokykla,gauk gera issilavinima ir tada abu kur nors pabekit-bus lengviau begti kai kojos nebus basos.

Cha cha Na o jei atsakyti i tavo pirma klausima,tai man meile svarbiau.Tikrai lengvai atsisakyciau bet kokiu turtu jei tai grestu issiskirimu su mylimu zmogumi.TaipŠirdisLabas

cia priklauso nuo zmogaus poziurio i gyvenima Taip Karjera svarbiau tokiem zmonem, kurie galvoja, kad laime slypi piniguose: kuo daugiau dirbsi, tuo daugiau pinigu turesi ir tave mylinciu atsiras daugiauCha cha O meile svarbiau tiem, kurie mano, jog tik myledami ir budami mylimi,jauciantys mylimo zmogaus parama… gali daug ka pasiekti tiek darbo srityje, tiek asmeniniame gyvenime Taip As tai laikausi viduriukoCha cha Man meile ir karjera labai derinasi vienas prie kito Taip Be vieno, nebutu kito Taip

labai sunkiai suderinami dalykai!
Nekaltas
dazniaisiai reikia rinktis is ju viena!

o cia dar ymanomas kazkoks dalykinis atsakymas y tamstos galvalauzy?NekaltasNekaltasexmmmm,joKietas

Manau kad karjera ispradziu o poto jau Meile… seip jei realiai pagalvojus argi faina kai esi priklausomas nuo kokio zmogaus? jei neturi jokio normalaus darbo ir t.t., o jei palix ka tada darysi? taigi manau kad pirma reikia turet tvirta pagrinda po kojomis o poto jau susirasi ir Meile… Mirkt

AISKU KAD MEILE!

kosulys taves nekamuoja?!
ApakęsApakęsApakęsKanda

Meile ir karjera du skirtingi dalykai. Nori del meiles paaukoti karjera? Never do it! Zinai, kodel? Nes kopiant karjeros laiptais meiles tau reikes…reikes kazko shvelnaus…Taigi, meile ir karjera turi funkcionuoti kartu Taip

Laimingas

---------------------------gerai pastebeta-man regis ne tik tai kamuojaCha cha

meile kartu su karjera Taip Juokiasi

Viena mano drauge bendravo su smagiu vaikinu, santykiai pas juos buvo neblogi, lygtais ir meiles ten buvo, bet pasiule jam vaziuot i uzsieni dirbt, mokytis, dave buta, remima, zodziu aprupinimas visapusiskas. Kaip tokio dalyko galima atsisakyti? Dabar jis jau nemazai pasiekes. Abiem buvo sunku, bet ka padarysi. Omeile per atstuma kaip zinia - neimanoma, bent as tokios meiles nepripazystu, netikra visa tai

as tai niekada neatsisakyciau meiles del karjeros,be to negi nezinojot,kad is meiles ateina didziausi ikvepimai,gimsta graziausi kuriniai,tada ir karjera galima padarytiFlirtas