Mėgstu - nemėgstu...

Mėgstu - nemėgstu…

Yra darbai, kuriuos dirbame su malonumu ir net su meile… O yra tokie, kurių tiesiog nekenčiam… Pastebėjau, kad tai, kas vieniems teikia malonumą, kitiems tiesiog sunki prievolė… NežinauVat kalbėjau su vienu kolega - jis sako, kad kasti sniegą jam patinka Apakęs Ir skaldyt malkas taip pat… Manyčiau didelė laimė, kai dirbant būtiniausias darbus gali dar patirti ir malonumą… Nekaltas Pasidalinkite savo mintimis - ką mėgstate dirbti, o kokius darbus atidėliojate iki paskutinės akimirkos?..

as nemegstu ukia darbu

zemaiti701, o ką mėgsti? Nekaltas

Ai, man tai nuo nuotaikos priklauso Girtas bet labiausiai nemegsu lyginimo Pavargęs

renkyte Mirkt o tu gerai išpurtyk skalbinius prieš džiaudama ir nereiks lyginti… Cha cha Na, nebent kokį sijoną ar vyrui kelnes… Mirkt Bet tai čia jau turėtų būti malonumas… Nekaltas Cha cha

o nemegstu tai iskrypeliu

ir dar narkuomanu

cia apie darbus kaip ir snekam, tai supratau tau daryt iskrypelius nepatinka Cha cha nu ir saunuolis! ko dar is kasdieniu darbu nemegsti? Juokiasi

Purtau, purtau Cha cha Ale vistiek lygint reikia Žliumbia

as anus nedarau o lipdau

tai daug nelipdyk, ir taip jau anu gana Juokiasi

Nepamenu kur skaičiau. Greičiausiai Ivanauskaitės rašytą… Ten buvo pasakojama apie vienuolyno pirmąją pamoką - atnešti vandens su šypsena. O vanduo tai buvo kalno papėdėje, o kalnas tai ne Lietuvoje. Tibete. Tai va, ta pirmoji pamoka buvo kartojama krūvą kartų kol mokinys visą nelengvą kelią į kalną įveikė nuoširžiai (o ne sukandęs dantis) šypsodamasis. Kartais ir man norisi pasimokyti kokioje a-la šaolini mokykloje meilės bet kokiam darbui. Tai tikrai išmokstama, tik mokytojų trūkumas ir vis mažėja.

indruske, zemaiti701… mes čia kalbam apie buities darbus… Nekaltas Prašyčiau nenukrypti į lankas… Mirkt

tai kad yr sneiga tai ir lipdau juk nekainoun

Ledi,o as galiu rasyti sioje temoje?

nemegstu nei vieno buities darbo… dar blogiau, man atrodo (netgi esu isitikinusi), kad laikas iššvaistytas ant tokiu darbu, tai visiškai veltui iššvaistytas laikas Žliumbia

pakales… Nekaltas Ir aš norėčiau šitaip… Nustebęs išmokti dirbti visus darbus su meile… Be to pastebėjau, kad tikrai tai galima išlavinti… kai nusiteiki, kai įtikini save, kad tai smagu, kad reikalinga, tai ne taip ir sunku atrodo… Nekaltas O jei dar kas padeda, ar pagiria Drovus!, nesupratau… Nekaltas Kodėl klausi ar tau galima čia rašyti?.. Jei neįdomu, tai nebūtina, bet šiaip tai aš laukiu visų, kas tik nori ir turi ką pasakyti Mirkt

Bet Piano Mirkt tuos darbus vis tiek kažkada reikia padaryti… nu be jų niekaip… Ne tai todėl ir sakau, kaip gera būtų, jei galėtume kažkaip save nusiteikti ir iš prievolės pasidaryti sau pramogą… Girtas

man patinka naktimis skaldyti malkas.Pvz A.Chelentano filme “Uzsispyrelio sutramdymas” Šypsena