Megstos pirstines =D

Megstos pirstines =D

Cia mokykloj mezgiau… Cha cha Linksmybės

spalvos tarpusavy nedera Ne man nelabai.

spalvos keistai suderintos, bet man labai idomiai ir originaliai atrodo Mirktsuper. Pati noriu kazka nusimegzt, tai gal ir nusikopijuosiu tamstos minti Be be be Cha cha Valio

joa, del spalvu nlb… Ne… bet pati ideja ir darbas Taip

man tai ir spalvos ir viskas jėga:>> aš taip noriu…bet neturėčiau kantrybės tikrai Cha chaGirtas

o ko mažiausią pirštą nutrumpinai?

vietoj melynos butu juoda- tai numirciau tada Girtas Girtas Girtas Gerai

pirsto nenutrumpinau nesuprantu tikriausiaj uzsitrauke i apacia… jis tokio pat ilgio… o spalwos nzn… man tai patinka… kiekvienam pagal skoni Laimingas

Niekada nesupratau situ pirstiniu paskirties, nes man rankose tai visada kas sala - tai tik pirstai NekaltasBet siaip labai ciotkas darbelis, ir spalvos man visai normaliai Mirkt

MAn tai asmeniškai irgi su tokiom pirštinėmis šąla pirštai. Jos tikriausiai labiau dėl stiliaus, nei dėl šilumos. Nepraktiškos, mano nuomone. Bet gražiai numegzta. Gerai

tj joa del stiliaus… kaiziema pirstai sala tokiu tikrai nepanesiosi… Žliumbia Juokiasi Valio

man patinka<: ir spalvos linksmos tokios d;

fainai padaryta,tik spalvos ne… Gėlė ir nagai raudoni visiskai netinka cia Be be be

sory del nagu as gi nederinau cia sako dw idek nu ir idejau… Mirkt

noriu noriu noriu… Apkabinimas Paplepėkimman spalvos labai patinka Tūsas Tūsas gaila kad nemoku megzti Žliumbia

Man tai tokios labai grazios. Labai tokiu noriu ,bet del nusalimo pirstu tai man labai faijna kai buna dar toks “kapisonelis” padarytas ,kad gali uzsidet ir atrodo kaip kumstines Taip

aga gera mintis Tūsas Idėja