MeGsTaNtiems kolekcionuoti filmus…
ar nesigailesi po kokiu 20 metu ?
Renku filmus su A.Jolie.
Ir kaip tu atkapstei 2 metų senumo temą? Žiūrėkit ir mokykitės visi kas sugeba sukurti temą nors tokia pati būna net tame pačiame puslapyje
O jei kalbant apie filmų kolekcionavimą, tai aš pats vadovaujousi tik vienu kriterijum: ar norėsiu tą patį filmą žiūrėti kelis kartus? Jei taip, tai aš jį įsirašau.
filmu nekolekcionuoju , nors gal visai nieko butu paziureti kai kuriuos filmus po keleto metuku
Kolekcijonuoju… Rasausi i CD dauguma isejusiu nauju filmu, turiu nemazai senu filmu… Kolkas man patinka tai daryti…
Joo VHS tikrai atgyvenantis reikalas.As tai rasu viska i CD’us ir man visai nieko.O renku tai viska man patinka seni filmai,nauju beveik nekepu kaip ir "bojeviku" ar "siaubiaku".Megstu taip vadinamus "rimtus","psichologinius" filmus.Gal ir nieko aisku blogo rinkti filmus pagal aktoriu,rezisieriu ar t.t.
Bet istikro idomiau pagal zanra.Vis tik daugiau suzinai apie ivairius rezisierius,aktorius.Bet aisku kiekvienam savo,o cia tik mano subjektyvi nuomone.
Na, siaip ar taip, bet turiu 600 su virsum filmu, renku bilekokius…
siaip mano klasiokes tevukas pasineses ant kolekcionavimo jis kolekcionuoja visus filmus kokius tik gauna pirktis ir ziaurii pasineeses ant muzikiniu kompaktu-nesvarbu ar jam patinka ta muzika ar ne
o ash ishwis renku filmus, jau turiu 285 CD su su filmais… ir 34 DVD [chia ishkirtinej ]
Saunu. Reikalui esant gal butu imanoma apsikeisti ?
Manau butu
As tai kazkaip noreciau Mel Gibson, Jim Carrey ir Nicole Kidman filmus kolekcionuoti
Taciau dar nepradejau
laurra rašė:
As tai kazkaip noreciau Mel Gibson, Jim Carrey ir Nicole Kidman filmus kolekcionuoti
Taciau dar nepradejau
Visada nevelu pradet
Kolekcionuoja ir as filmus. Anksciau tai buvo VHS, o dabar CD. Siaip tai derinu rasytis geros kokybes ir idomius, be pasitaiko ivairiai. O siaip tai kartais visai malonu paziureti norima filma kada pats nori, o ne per televizoriu.
As jau 2 metus kaupiu man patinkancius filmus. Jau turiu apie 200 CD
As turiu apie 50 filmu kolekcijoje
[dF]
Filmus pradejau kolekcionuot priesh 1,5 menesio tai turiu beveik 40
Kas norėtų Vilniaus mieste apsikeist anime?
bo būtent ieškau tokių dalykų:
Rurouni Kenshin - Reminisence
http://www.animenfo.com/animetitle,315,tjbtjv,rurouni_kenshin.html
Rurouni Kenshin - Seisouhen
http://www.animenfo.com/animetitle,689,pvglff,rurouni_kenshin.html
pasiūlyt galėčiau tik kenshino 90 min filmą, dar anime kokios tai… dienorašty lyg sąrašiukas yra
Kolekcijiuonuoju filmus apie mafija…bet jau visus turiu…nebera ko kolekcuonuoti…