meet’o startai [video]
[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1738929-=(958768356](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1738929-=(958768356)
ne Žilvio Vti?
–Gawo ta ubagė?
youtube nuoroda galit imest pas mane dienorastis neuzsikrauna
Ten uz nugaros kariskiai?
cvekas nupute aude?
kokia audi?koks cvekas ?
tai Aurimas galetum pasivadint nenupuciamasis_BULKA
Na galeciau, bet tai kad yra pucianciu…
svarbu ne i alkotesteri pucia
cia sekmadieniais rukloje renkates? atleksiu kada
jei ta apmyzta honda sudraske audine, vadinasi sudrozta audine
beje ko tos visos audines taip dumina nesveikia, tiek dabar turiu 4.2 nu tiek dumu eina, kad atbulom vaziuojant atsidarau langa tai salone vos nenutrokstu nuo co2, tiek ceske 2.8 turejau irgi ten dumino kai salta belekaip.
na V8-a man atrodo ne viena honda sudraske, taip kad ne visai jau ir apmyzhta, gal but ir V8 apmyzhta truputi… karoce niexuy cia ant kitu markiu varyt,man tai visai patiko roll-on’as su kosminiu, buvo mintis ka plec ir ketvirtu turbut nejamsiu, ale nieko jamasi, tik niekaip nesuprantu kaip
juk pas mane 1AG teko rukloj ~6kg, shiaip ~5.5kg tenka kai be zapaskes ir tusciu baku
, o pas ji 1AG ~5.5kg i dar viena asim varomas ir vistiek b!bis nuo 170km/h mano nedidelis pranasumas…tiesa toliau taip ir nevarem, viso labo iki ~200km/h.
Bet kai kas pagaliau įsitikino, kad su mažalitražiu varikliu galima ojojoj keik išspaust, bajoras dar officer’iui (andrew) sakė, kad su japonų varikliais nieko negalima priburti nededant turbos
na na, koks jau mazalitrazis, jei tik ne B20B16 ir nieko ten gudro be turbos nesigauna, o kartais ir turba nepadeda, o B20B16 tai jau ir uz mano 1781cc daugiau ir netgi gerokai va ant tokio dar turba uzsukus, an kaip pas kupcika lygtais yra ar as klystu
Na tas 4.2 tai irgi neispudingas ir nerodiklis, viso labo 67AG is 1ltr, tai tik del litro kiekio ir turi kazkoki tai pagreiti prie didesnio greicio
kad užtenka ir B18/B16 projektėlio kad gražiai suktųsi variklius, dar jei velenėliai ir kiti xujevėliai integros, smagu smagu. Įdomu ar ilgai raflis šūstrautų, kai jį kosminio “žoliapjovė” nupūstų nx