Meet'as !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meet’as !!!

Ko cia norit?Cha cha
Jau visai jum kiba sarai susisuko? Kas antra tema Meet’asAš nekaltasCha cha

o tu nezinojai, kad mytai cia vyxta net po kelis kartus per savaite? Mirkt

geriausia myta daryt treciadieni amerikoj Mirkt bent jau mergu bus o ne petucheliu balius koks Cha cha

Cia ne meet’ai vyksta, o pjankesCha cha
Su 3 podruskem as bele kada galiu prisiliuobtAlusTaip
Man, tai atrodo, kad geriausia ne Amerika, o issinuomot kokia sliuskute ir patvarkyt masinoj, tai bus pigiau ir garantuotas gavimasCha cha

ql Mirkt

Pagrindinis myto principas yra ne nusigerimas ar pasidulkinimas, o BENDRAVIMAS.

o shet Mirkt as sito nezinojau… Rakum o tu? Mirkt

Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas Nu as ir kazkaip sito nezinojauNe Pas mane visada atvirksciai viskas bunaTaipCha cha

Vienzo darom sitaip: Maruxz bendraus o mes atliksim viska kita Mirkt

Na man atrodo, kad tikrai bendravimas pagrindinis principasCha cha
kox ten gali but meet’as ir jame bendravimas, jei meet’o dalyviai yra 3 draugai kaimynai bangieciai, tai cia ne meet’as o 100% pjankeTaipCha cha
Jei daromas meet’as, tai turi is smaros but min. 20Gerai

GeraiGeraiGerai sutinkuTaipGerai

O Maruxz ar sutinka ?Aš nekaltasCha cha

Mes kalbam apie myta, i kuri ateina bent 20 zmoniu, kuriu bent trecdalio nepazistat, o ne apie 3 draugeliu pasisedejima.

Prajuokinai Boss’as Cha chaCha cha
Jei rasi bent viena meet’a siame forume i kuri ateis bent 20 peoples, tai pastatau tau Alus
As pirmai perzvelgiau, tai daugiausiai zada dalyvauti 007donas, rengemame meet’e. T.y. apie 10-15 zmoniu.Aš nekaltasTaip

Jei bangieciams reikia susitart del meeto tai ir tariasi! Taip

dono meete- 30zmoniu…praEITA KETVIRTADIENI VIKINGE BUVO SUSIRINKE APIE 28 BANGIECIUS…NE VISI GERE, TACIAU VISI KLABAI GRAZIAI BENDRAVO IR SOKO…

MEETAI REIKALINGI NE TAM KAD PRISILIUOBTUM IKI ZEMES GRAIBYMO, O KAIP MARUXZ SAKE - I JUOS SUSIRENKA BENDRAUTI…TaipTaipTaipTaipTaip

Cha chaCha chaCha cha ar tikrai?Cha chaCha cha

Na as, tai ir labai abejoju to bendravimo princpu. Na is dalies, tai tikrai, kad buna bendravimas, tik 2 vs 2 Cha cha

Geras tarimasisAš nekaltas Is to tarimosi pasidaro dar 200 meet’u tuo paciu metu ir tada gaunasi ne meet’as, o *****Blogai

Nu tiek jau to… reikia apsviesti skendincia tamsioj nezinioj liaudiCha cha

Pagrindinis meeto tikslas - bendravimas.
Nusigerimas - cia jau pasekemeCha cha
O pasidulkinimas - cia jau kaip kam iseina, nors logiskai pagalvojus - kai saziningai ivykdai salutinias pasekmes (t.y. prisigerti), tuomet pasidulkint nekaip ir beiseinaCha chaCha chaCha cha