Meetas Šiauliuose 01.25 įvyko

Meetas Šiauliuose 01.25 įvyko

"Jone pastoge" uzsakyta jusu paslaugoms. Iejimas kaip visada 10 lt. Bilietus (10vnt) nupirksiu is anksto (dabar tokia tvarka). Mus linksmins grupe is Vilniaus "Dreams". Rezervuotas stalelis Nr2.

Galima jau ir dalyviu sarasa pildyt Šypsena

1. netkus 2. puce 3. Taide 4. lama 5. MigluteM 6. varnas 41? + 1? 7. olo 8. Neodime 9. Gluosne 10. villnele ??? 11. Avyte 12. netkus Cha cha 13. vorras 14. guldahl ???

praeivis

o gal geriau Max’eNekaltas

ziuriu traukia tave i ta max’a…

??? o tas atominis diedukas iš vakar nuo iki irgi bus? Cha cha Cha cha

Oi, noriu Cha cha Man tiks ir savi diedukai Cha cha

max’as yra zjbsGerai

Pas mane darbe diskucija Cha chaCha chaCha cha, visos Moteris veržiasi į "Kišenę" pas atominį dieduką Girtas, tik vat bijo, kad neatsitiktų taip kaip anekdotų karaliui Nekaltas Tūsas

rimtai…Gerai jei tik žinočiau, kad galiu tą egzempliorių gyvą pamatyt Cha cha ir į Šiaulius surizikuočiau atvykt Mirkt

TaipTaipTaip būtinai atvažiuok į meetą Tūsas, o tada iš po "Jonio pastogės" galima būtų ir į "Kišenę" nosiukę įkišti, o dar žiūrek ir tą retą Vyras egzempliorių pamatysime Cha chaCha chaCha cha Mirkt

Tep kad meetą reks daryt "Kešenėj". Visos moteros nori to dziedukoŽvaigždė."Išsimylėjo"Myliu, negirdėjaiLiežuvis

ale jis vakar gyrėsi, kad buvo ir Pastogėj…Cha cha Cha cha gal užsuks ir 18 d.??? Jūs ten šiaulietės ką nors darykit po galų Cha cha Cha cha

Taip mat pati tos laidos nemačiau, o žinot kaip su tomis nuogirdomis Nekaltas, prisiminiau Angelas, kad jis savo staliuką su JAV vėliava "Juonio pastogėje" turi Juokiasi, tačiau kaip pasidalinsime visos norinčios Cha cha

tai tada meetą reikia daryt prie to staliuko Cha cha Gerai

TaipTaipTaip, bet reikėtų paskubėti praeiviui, juk po vakarykštės reklamos, eilės stovės Juokiasi, galim ir aplamai į "Jonio pastogę" netilpti Cha cha Mirkt

Sveikučiai Labas

Praeivis, matau, netinginiauja.
Mielai prisijungčiau, bet nežinau, kaip spėsiu. Man 18 d. vakare egzaminas, nežinau, kada baigsis.

as pirmas su diesuku bazarinu, man reikia mena ivaldytiTaip

Sveikute Labas,
Na, nesakyk, kad nepavyks Ne, o dar žiūrėk, bus puiki proga atšvęsti egzamino išlaikymą Taip, o mes tikiuosi, kad anksti neišsiskirstysime Tūsas

Na jei prižadate ilgai nesiskirstyti ir išgerti už mane, tai reikės užsukti atsipalaiduoti po egzamino Šypsena

Tai kiek suprantu norinciu jau bus Cha cha