Meetas KAUNE, Botanikos sode ivyko (šeštadienį)!
Nagi, visi kas netingi, kita sekamdieni, t.y. birzelio 5-aja diena, grazuji sestadieni, Kaune susirinkime pagurksnoti ir zinoma, daug geru dalyku nufotografuoti. Del vietos siulykite pasiulymus.
Kol kas is manes tiek, veliau apsireiskiu ir dar koki pasiulyma ar ideja paviesinsiu.
Ikis
P.S. pretextas sventei yra… ir ne vienas
Jei pavyks susikeisti darbus- dalyvausiu
Del vietos aisku tik tiek, kad Kaune
o kodel visada kaune?
Botanikos sodas
ne visuomet, o ir vel
na, botanikos sodo ideja palaikysiu ypac asmeniniais sumetimais. Taip noreciau pamatyti, kaip atrodo botanikos sodas…
aisq, visuomet galime okupuoti koki miskeli ir ten desreles ant lauzo pacirskinti. Tuomet butu viskas viename
Pritariu.
O man buvo kilusi mintis si savaitgali meeta suorganizuoti… Juk Kauno dienos…
o butu idomu juolab kad as cia labai naaujas
tik, kad as LT busiu prieinamas nuo 9d. Bet jauciu niekas del to myto neatkels…
Meetai tebuna kad ir kas savaitgali… bile i juos kas ateitu Taigi gal kas nori ir gali susimeetinti “Kauno dienu” metu? Auuu!.. Atsiliepkite
Rom, manau, kad galima bus suorganizuoti ir po 9 dienos. Mano manymu, nebutinai turi gautis dyyyydzelis meetas. Uztektu ir paskanauti pazinties proga
Is tiesu, tiesiog nuostabu, kad yra nauju nariu norinciu ateiti i meeta. Gal dar tokiu uzsislaptinusiu yra?
Manau as uzsukciau…
…Klaipeda…
Busiu, jei darbai uz gerkles neuzspaus.
Butu gerai jei kas man tiksliasne info i atsiustu, bo retai galiu cia uzsukti. Nr profiliose
kaip tik planavau varyt i Kauna pasvest…
dar jei oras geras butu
Nznau ar supratau teisingai, bet as tau dzine kai busiu LT, ar ne
?
davai nj susitinkam…?)
Tikriausiai neteisingai, bet paskambinti gali
Oras bus geras
Tai cia tik isrinktuju metas, kad ne laiko nieko nera ? Ar susitikt ruosiasi tik 2 zmones… ?