Meetas [11.07] Penktadieni Vilniuje [19:00].

Meetas [11.07] Penktadieni Vilniuje [19:00].

Sveiki!

Noriu padėkoti visiems palaikantiems mane, tapus, klubo "Noriu susipažinti" moderatoriumi, ir kviečiu į meetą, kuris vyks:

Vilniuje, klube \"Juodasis Vikingas\" esantį Stulginskio 4 http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary/212027-=(5849432 60 Šį penktadienį [2003.11.07] 19:00 val.

Į "Vikingą" įėjimas nemokamas, bet pašokti nebus galima. Kitas variantas yra Klubas "Kiemelis" esantis visai šalia "Vikingo" (Įėjimas 5Lt už kuriuos galima bus alaus nusipirkti pateikus čekį) Ten yra šokių aikštelė.

Susimatom "Vikinge", o vėliau nuspręsim!

Nu sekmadieni bandziau i meeta eiti gryzau pirmadieni tiesiai i darba sestadieni ir bandziau gryzau sekmadieni 22 valanda.pabandysiu ir penktadieniu ziuresim kadu grysiuCha chaJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

nu vat tikrai neisiu…

nu a ko dabar cool bus pasirodyk negi principai tokie dideli?Cha cha

Kodel Raganax man tokia antipatija reiskia ? Kad mes lyg ir nesimatem net dar Laimingas

as kaip visad negaliu arba moakus aba dirbuŠypsena
ci amatau aistros liejas i teigiama i neigiama puse. Koks skirtumas kas moderatorius bile tik tvarka butuŠypsena cia nesuprantu del ko tiek neigiamu emociju!!!
nu gero meet’o
sekmes
Labas

1-dar nebuvau nevienam meete ir kazin ar kada apsireiksiu,man 2se meetintis smagiau
2-su savanoriais vaziuojam i tusa trakuose,isvarom 5ni 4h ir grysiu tik 7ni 6h
3-…

antipatija tau?o gal visai vyriskai giminei,ypac kai ten mano temo prikriuksejai…
nia ty va,atsirado tada vienas bangietis kuris visai ne kriu kriu ir istenge man nuotaika pakelt,praleidau labai smagu hello-we-in su juo…
ir visai ne kriu kriuKiaulė

niuz gal pasirodysiu… jeigu bociu is namu istempsiu Mirkt Juokiasi

zodziu gyveni Tūsas Mirkt

you never know…

zodziu gyveni Tūsas Mirkt

[/quote]

o kas belieka arba liksmai arba kaip visadaCha cha

Hmmmm

Gerai paselkitMirktŠypsenaLabas

o tai ko pati nesitusini tik su blevyzgom eini atvaryk ir tu bus malonu vel pamatyti

Mielai, bet darba baigsiu 21.00, o sestadieni iskaita.

niu bandysim pasirodyti Cha cha
bet nieko neprizadu, nes gali taip atsitikt kad kitoj vietoj man reikes buti, irgi meetintis su zmonemis LiežuvisNekaltas

uzsuksiu jei galesiu. reikia gi pasveikint tik iskepta moderatoriu Šypsena

As dar tiksliai nezinau nors tikriausiai uzsuksimNekaltas