MEET VILNIUJE!

MEET VILNIUJE!

Hello publika
AS kaip visada su pasiulymais… (-: reiskia toks reikalas. Siulau kas noretu susitikti rytoj kokiam kabakelyje apie 18-19h, pagurgsnoti kavytes arbateles alaus ir pan, pasneketi, o po to kas nores galesim varyt i karolinos kluba - turiu pakvietimu… Jei kas ka nors nori pasiulyt - sakykit, o jei kas nori sutikti su mano pasiulymu - pasakykit. AS siulau 18h kavineje tarkim kur nors Gedo pr ar pan. Kas ateis kaip nors prisisekite korteles su nikais.

BoNkA (-;

ir viel agetuoji zmones?

Bandau, bet kad cia vien stabdziai…

Na vilnieciai prabuskit!!! …cha, kazkaip juokas dabar ima Šypsena anksciau kazkaip Vilniaus VIP’as juokdavosi is musu, kad mes Kaune nieko nedarom, bet dabar kaip paziuriu kazkaip Kaunas labiau aktyvesnis miestas pasidare nei Vilnius Liežuvis
Kaip pastebejau dabar daugiau kas atvaziuoja is Vilniaus i Kauna pasitusinti… Vilnieciai nebukit Blogai
Bonka maladec Gerai isjudinsi gal tuos tinginius Aš nekaltas

Blin butu jega galetumeme pasitusinti kaip reikalas!!!As dabar gyvenu tokiomis nuotaikomis-Tusas,krepsinis,tusas,merginos ir t.t.Kietas

pagyrunasCha cha

Tai kad ketvirtadieni buvo gana grandiozinis mytukaz (apie 25 zmones) ir vakar pasisedejimas buvo. Reikia pailset, nes jau sveikatike stringa Taip

bliambaPiktas manes niekaz nekviete ir net nepasake kad meetaz! ka,jus zmones visai achujeli?Apakęs kita kart man praneskitTaip

Na tai ka zmones, ka mastot? Kazkaip labai jau pasyviai… )-: 007 donas, tai gal tu uzsuksi cia?

Clamdom, apie ketvirtadienio meeta cia buvo gal 2-3 temos paskelbtos.

Fotkėse labai graži Taip, bet filmas man nelabai patiko… Ne

fainas,filmas,ir jinai ir Sandra shitam filme geraj vaidino Šypsena