meet-krepsinio ziurejimas
melynas tankas + patrankos irgi iš rusų laikų
karoce afigeni burbuliai - fu
gerai kad nezydras
bishki kartais nedaltonikas esi?
P.S. jei kazkokiu nusiskundimu turi, rashyk privacia- isklausysiu. priimu nepilnavertishkumo kompleksa turincius i savo privata… kaip sakant as Jusu paslaugoms
visad uz kita nusprendi kas jam geriau? koks skirtumas melynas zydras ar pilkas. ne spalvoj esme p.s. aciu
jei tas asmuo neturi nuomones ir nzn ka daryti/pasirinkti/ ir pan. kodel gi ne? taip jam dalia palengvinciau. susirupinai paciu tanku? nesirupink, as pati jau viska seniai zn kokia esu ir pan. is naujo senas tiesas nereikia atskleidineti. esu tokia ir ne kitokia, o jei tau kyla kazkokiu problemu ziurint foto, tai elementaru- neziurek. ir tiek. tik nzn ar cia gero linkedamas, ar blogo uzakcentavai toki komplimenta
P.S. man nera sunku. svarbiausia buti ivertintu. o retas kada ivertina P.S. 2 ko koreguoji komentarus?
hahahah…zemas lygis
kita karta rasyk trumpiau - tingiu skaityt. ir maziau fantazuok
mano darbas- fantazuoti. tavo problemos, jei tingi skaityti.
darboholike tavo problemos, kad nesugebi pateikti trumpai ir aiskiai
galeciau, bet nenoriu… man patinka, kai zmogus gauna daug info ir nesugeba atsirinkti kas jam svarbu ir reikalinga, o kas nea…
- cia apskritai. P.S. kai bendrauju su zmogum- bandau prisitaikyti. rasysiu trumpiau.
turi kompleksą? _todėl, kad mėgsti žmogų statyt į kažkokią padėtį_p.s. teisingai - BANDAI
kas ju neturi? is tikro nesupratau, tipo, kad kazka kazkur megstu statyti i kazka, tai turiu kompleksa? tik nesupratau koki… situo atveju, apie joki kompleksa nzn.
pati tokio nesuvokiu. manai, kad esu “permatoma”… oij, toli toli…
ok ok. tu teisi
dar man kilo minciu… man daugiau patinka provokuoti, o provokuojamas zmogus atsiduria tam tikroj situacijoj- ne/patogioj. Is dalies esi teisus… Tik tai ivardindamas kaip kompleksa,suklydai. provokacija nera kompleksas. ir dar… kiekvienam atrodai skirtingai: vienam esi lengvai perkandamas, kitam- neikandamas, treciam- savaime suprantamas ir pan.
tu man patinki o i zin ats.: paziurek is kitos pozicijos ir pamatysi, kad tai galima ir kompleksu pavadint
matai jei tau patinki statyt zmogu i kazkuria situacija galbut tu turi kazkokia psichikos ar pan trauma arba siaip del kazkokios tavo problemos ir kyla sitas noras taip daryti. del kazko kompleksuoja tavo smegeneles del to taip ir darai
man visi zmones l.perkandami, matosi is akiu
ir is teksto
)))))))))))))) na, taip suvoki tu.
mano smegeneles tikrai del nieko nekompleksuoja
dabar paimkime nuo ko viskas prasidejo- tu pasakei labai subtilu komplimenta, o as paprasciausiai norejau tave “suvaryti” ir tiek. bet pasirode, kad nesi toks, kuris ant visu varytu bet kur ir bet kada. is tikro izeidei mane- mano reakcija normali–> savigynos instinktas suveike. internete ta savigyna imanoma tik zodziu musiu. gyvai galetum matyti mano akis, as matyciau tavasias, padiskutuociau siuo klausimu. turi savo nuomone, o as savo… P.S. kita karta pries kritikuodamas kita zmogu, pamastyk ar verta tai daryti…
sorry jei as matyciau tavo akis trbt jose paskesciau
o cia jau atsiprasymas? kaip ten, jei kitas galvoja, kad laimejo, tai tu nebutinai esi nugaletas- esme atrodo tokia, ane? mano akys… na,…
taip, tokia esme
oho