Medus - vaistas
Kabinu dabar medu saukstais ir prisiminiau,kad liaudyje jis zinomas kaip visai neblogas vaistasPries keleta dienu per telika ziurejau laida apie egiptiecius ir ten rode,jos medu naudojo netgi zaizdoms gydyti
As pakolkas ji vartojau tik kaip skanu maisteli pagreuztna ir dar vakarais su pienu gerdavau,kai gerklyte skaudedavo
O jus ar naudojat medu kaip vaista?Gal dedate ant zaizdu?Gal zinote daugiau medaus panaudojimo budu medicinoje?
Butu idomu suzinoti ir gydytis tokiais naturaliais produktais kaip pvz medus
medus tikrai yra ir maistas, ir vaistas Žinau, kad medumi galima masažuoti sąnarius, jie mažiau skaudės.
As medu butinai kiekviena diena valgau… Kazkur perskaiciau,kad medus turi daug antibakteriniu savybiu ir svelnina bei atgaivina veido oda. Todel patartina daryti kaukes
Reati valgau, nors ir turiu daug- tik, kai sergu į arbatą įsidedu
issitepk medum, busi l. grazios, svelnios odos savininke…
issitepk medum, busi l. grazios, svelnios odos savininke…
Medus ir sveika, ir skanu Bet neseniai per kazkokia televizijos programa girdejau, kad jo padauginti irgi nelabai sveika
Na is tikruju, juk viskas, kas per daug, tas nesveika
Tad su saiku
sitam dalykui turbut reikai eiti i "gintarines ledi" konkursa
Aš ir taip pat, bet mano brolis tai galėtų litrą per savaitę suvalgyt.
Padauginus medaus gali alergija užpulti O šiaip, kam jis labai patinka, taip pat siūlau į "Gintarinės ledi" šou eiti
O as skaiciau, kad medu i karsta piena nepataria deti, nes isskiria kokias tai nuodingas medziagas Reikia i atvesusi piena medu deti. O persalus ne ka blogesnis vaistas-piene nuvirti cesnakus ir ta pieneli isgerti
Tik "medaus" tortą pripažįstu medaus šiaip nemėgstu
o su karštu pienu tai iš vis
jau geriau tablečių saują
Daug kam jis tinka kaip vaistas,plačiau apie tai http://www.geocities.com/lmedicina/medus/medaus_receptai.htm
labai geras puslapis sitas. labai daug info apie liaudies medicina
Nemėgstu aš medaus
Ash medaus nemegstu, per saldus jis man… Tik atsimenu ta vieninteli karta, kai senelis (amzinatilsi) surinko medu ish avilio…Vat tada ash valgiau, toks skanus buvo…gal kad mylimas zmogus tiek stenges, su meile darytas maistas toks skanus…
Kas megstat, butinai valgykit medu ir neapsigaukit ish parduotuvej parduodamu su visokiais cukrum ir saldikliais darytu
Ka dar duoda gamta - tuom reikia dziaugtis ir megautis ir gydytis…
Nemegstu medaus, kai sergu arbata be medaus geriu, bet siltas pienas su medum patinka- tai turbut vienas atvejis kai ji vartoju Meluoju- i metus koki karta (max
) uzsimanau salto pieno, batono ir medaus. Visas mano medaus valgymas
xi xi xi
Esu dariusi kelis kartus medaus kaukę. Labai atgaivina odą, tokia švelni švelni būna Tik kad ir kaip gerai būčiau ją su vandeniu nuplovusi, vaikinas visą vakarą bučiuodamas mane dejavo, kad mano kaklas ir veidas buvo medaus skonio
o medaus jis nemėgsta
hm, gal ir man pasidaryti medaus kaukę veidui Bet ar visiems odos tipams tinka tas medus?
y arbatą dedu