Medines dailylentes balkone

Medines dailylentes balkone

Sveiki, neradau panasiu temu paieskoje, tai klausiu… Tai va: nusprendziau balkone kalti dailylentes medines, bet iskilo pora kl.: kaip manot ar reik siltinti? gal kas is patirties turit pasiulymu? taip pat gal galetumet patarti gera meistra dailylenciu kalimui? beje, kokia danga patartumet i istiklinta balona (mastau apie paprasta linoleuma, tiesiog kad but pakankamai grazu ir tiek)? dekui uz ats.

o ka Tu nori siltinti ar balkona,ar lauko siena is balkono puses?

del siltinimo: na galvoju, ar po dailylentem nedet kokios siltinimo dangos, gal ziema silciau butu, gal kas taip daret?

jei shiltinsi ta siena kuri atskiria kambari nuo balkono, tai manau kad verta, vienintelis minusas sumazes balkonas 10-15cm

Taigi balkonas stiklinsis kam to 10-15 5 pilnai uzteks

na tai ir paskaiciuokim Cha cha 5cm +oro tarpas + apdaila ir jau gaunasi 10cm Cha cha

Cha cha Taip

sugniuzdytas pripazinimas?

O as kaip tik galvoju siltint ta siena i isore? o , beje kuo siulot siltint? Dar: tai visgi gal kas zinot gera meistra/us tokiam darbeliui (iskalti dailylentes)?

nebloga firma yra “Pasidaryk pats” Taip

turiu du balkonus, vienas iskaltas medine shaliuote, kale tewas, dejo polistirola, lubose, sienuose, gryndyse, vata aishku butu geriau, na zhiema… zhiema kaip shalta taip shalta Liūdnas( paprasti langu remai… jej butu prastikiniai manau butu kur kas silciau ir siltint tikrai apsimoketu… na ka, nulakawo, ir jau gal 10 metu, viskas liuks Mirkt)) malonu ir panasiai… kitas balkonas iskaltas plastikine shaliuote, kaliau ash pats, irgi visur dejau polistirola… bet kaip shalta jame tajp shalta Šypsena remai mediniai, viengubas stiklas… nieko gero vienu zodziu bet ner ko ten zhiema balkone tupet Šypsena viskuo patenkintas, bet su medziu dyrbt gal biski sunkiau… :confused: ir shakos tos kartais iskrenta skyle tokia lieka… na vienu zodziu yra minusu kaskokiu, lakuot reik ir panasei, na priklauso nuo noru… meistro cia kashkokio super nereikia, nes nera sudeginga, cia juk ne kambarys, o balkonas Cha cha

Nuo lauko pusės reik dėt apšiltinimą- gerai bus ir 5 cm. storio puta. Kitur- nereikia, nes mažės balkonas o ir naudos jokios nebus.

del pasidaryk pats: esu megejas pameistrauti, bet galvoju siuo atveju protingiau patiketi meistrui, kaip ir rase kolega - su medziu siek tiek yr darbo, igudes zmogus padarys geriau (tai gal visgi kas nors rekomenduotumet zmogu siam darbui vln?). Dar kl. del lakavimo - ziurejau tokias labai tvarkingas dailylentes, tai net nemanau, kad reiktu lakuot, gal turit kokiu patarimu siuo kl.(kazkodel pats abejoju savo ideja nelakuoti, juk visi lakuoja - idomu, koks skirtumas nelakavus?)

kai kaliau dejau 3 ar 4 cm. putplascio plokstes. teoriskai turetu but silciau Nekaltas

istepiau posviesiu pinotexu “puriena”