MEDI ATEIK I SI PUSLAPI
Vat tokios absurdiškos pienių temos blevyzgas ir smukdo.
alkoholi kam taip ziauriai???
e blt ryt pas mane 7:30 - prance jau ateis, eisim liuobt, blt jei neateisi į pilvą jobniu
žiūrėk tu man blt 7:30 prie mano laiptinės, ok?
O kas jei aiškinsiu? blt vaikai kaip užpisa nu nx…
as jau cia o kur tu?
dink is cia jei ne tinka
Lietuviškai išmok rašyti visų pirma, turbūt mokykloje per daug posuolinės veiklos buvo, kad prieždėlį rašai atskirai nuo žodžio. Šiaip keista, kad tokie pieniai blevyzgose lankose, blt eikit į mircą kalbėt, čia neapsimoka - čia blevyzgos, o ne nepraustaburnių pacukų maratonas.
Dabar klausyk alkoholis tau neatrodo kad tu pats kaip vaikas tu kartais nepastebi kad tau dar pienas nuo lupu nenudziuves ?
LAbas Medi, aciu kad atejai, karoce cia reikia…na rasyk ir tiek. Beje nekreip demesio i kitus, kurie nemoka skaityti, kad cia tik reikejo medziui ateiti o ne visai bangieciu armijai…
Geriau pasakok kaip tau sekasi.
ar tu dar cia???
Dar vienas pienius - iš kur jūsų tiek daug? Turbūt penktokėlių gaują kokią surinkot?
Joiner, aciu tau…
ko tu nori??? Buk geras eik is cia.
[quote]
viskas po truputi dabar sedziu prie kompo ir kalbu su tavim. na o jei rimciau tai ariu ir nezinau kam cia reik, bet vistiek cia smagu. labai gaila kad nebuvai priesaikoi, nes buvo viskas pakankamai normaliai suorganizuota.
[quote]
as dar cia tik labai ilgus laiskus rasau
[quote]
tai gal cia du homoseksualistai susitiko, oi negaliu
Tu zinai kad ziauriai norejau atvaryti, bet pats supranti…labiausiai pasiilgau taves, ar buvo sava hebr atvarius??? jonas ir t.t. O kaip Jarmainas??? Kaip tu laikaisi, kokie destomi dalykai ir t.t.