Mechaniku pasitarimas

Mechaniku pasitarimas

uhh…, ale kietakaktis sakyciau Apakęs

Todel kad ford’as GirtasBeje ji jau parduot zmogus nori Šypsena Rida ~1600Km Šypsena Pilnai sutvarkytas Vistoje Šypsena Islikusios garantijos ir t.t. Sudeti gamykliniai telikai, navi ir t.t. Juokiasi

hehe cooleriui shakes Cha chacia musiskiai gezukai ?

aisku kampas tai neblogas paimtas, masina viduri lauko, stulpas nuverstas, kelio nesimato Cha cha

JotepotE> Taip[biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1596893.5 6997-=(360087280](http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1596893.56997-=(360087280)

[biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1596893.5 6997-=(360087280](http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1596893.56997-=(360087280)

nu va ir dar vienas ralistas Laimingas

cia ne ralistas, bet senas ziedininkas Juokiasi Per velykas prip*ses norejo parodyt, kaip ST eina, parodyt parode, bet nusmigo uz vairo…bet kas keisciausia ir idomiausia(tik neseniai isaiskejo), kad ekipaze buvo vienas visiskai blaivas zmogus…kaip jis galejo leist plysusiam sest uz vairo, o tuo labiau pats sest i auto, kuria vairuoja neblaivus asmuo? ApakęsGerai kad viskas baigesi tik piniginiais nuostoliais…bet uz tai nuo tos dienos zmogus net alaus bokala isgeres neseda prie vairo Gerai

prisilakste girtas Taip

o mane kam fotkinai? Juokiasi

daug i minusa susoko?

susokti karvashudis i kruva gali, o masina i minusa nzn Ne

dr002> ~50kLt + dar neaisku uz kiek pardavines Šypsena As jam siuliau 70k tai tipo bando galvot Šypsena Kita savaite bus 65 Juokiasi

kasko gi Cha cha e Antique nx ciakais pasivadfinai?

ciuvakas sugalvojo draugam is kaimo parodyt rali (kaip per telika rodo) tik stulpas atsirado Juokiasi

Dzo> kasko negalioja kai priputi Cha cha E neiduok…as cia uzsimaskaves Juokiasi porsas banais mane apdalino Juokiasi ir siaip bandau sleptis nuo mane medziojanciu banditu ŽliumbiaTu mane isdavei Žliumbia

Bet, sakyciau, gerai sugere smugi forduks Gerai Kietas

Ateina naujasis rusas į automobilių saloną: - Nu, karoče, ką naujo turit? - Turim naują Ford modelį - Focus! - Ir kame gi čia fokusas? - A va sėdam pravažiuot, parodysiu. Sėda rusas su pardavėju į automobilį ir išvažiuoja į miestą: - Nu, ir gdie fokusas? - A va, matai ten stulpas stovi? - Matau. - Tu užsimerk ir mes važiuodami 120km/h kiaurai tą stulpą pravažiuosim! Rusas užsimerkia ir pardavėjas apvažiuoja stulpą. - Nu blin geras! Vsio perku! Nusipirkęs mašiną, rusas kviečia visus draugus išbandyti ir fokusą parodyti: - Davai chebra, sadimsia, visiems fokusą parodysiu. Visi susėda ir važiuoja. - Von chebra matot, medis stovi, dabar visi užsimerkiam ir mes kiaurai tą medį pravažiuosim. Visi užsimerkia ir kala į medį, kad net žiežirbos pasipila. Rusas atsimerkia, kraujai bėga, ir sako: - Kas ble…, nax…, atsimerkė? tik kad cia stulpas buvo Cha cha