Mechaniku pasitarimas
uhh…, ale kietakaktis sakyciau
Todel kad ford’as Beje ji jau parduot zmogus nori
Rida ~1600Km
Pilnai sutvarkytas Vistoje
Islikusios garantijos ir t.t. Sudeti gamykliniai telikai, navi ir t.t.
hehe cooleriui shakes cia musiskiai gezukai ?
aisku kampas tai neblogas paimtas, masina viduri lauko, stulpas nuverstas, kelio nesimato
JotepotE> [biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1596893.5 6997-=(360087280](http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1596893.56997-=(360087280)
[biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1596893.5 6997-=(360087280](http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1596893.56997-=(360087280)
nu va ir dar vienas ralistas
cia ne ralistas, bet senas ziedininkas Per velykas prip*ses norejo parodyt, kaip ST eina, parodyt parode, bet nusmigo uz vairo…bet kas keisciausia ir idomiausia(tik neseniai isaiskejo), kad ekipaze buvo vienas visiskai blaivas zmogus…kaip jis galejo leist plysusiam sest uz vairo, o tuo labiau pats sest i auto, kuria vairuoja neblaivus asmuo?
Gerai kad viskas baigesi tik piniginiais nuostoliais…bet uz tai nuo tos dienos zmogus net alaus bokala isgeres neseda prie vairo
prisilakste girtas
o mane kam fotkinai?
daug i minusa susoko?
susokti karvashudis i kruva gali, o masina i minusa nzn
dr002> ~50kLt + dar neaisku uz kiek pardavines As jam siuliau 70k tai tipo bando galvot
Kita savaite bus 65
kasko gi e Antique nx ciakais pasivadfinai?
ciuvakas sugalvojo draugam is kaimo parodyt rali (kaip per telika rodo) tik stulpas atsirado
Dzo> kasko negalioja kai priputi E neiduok…as cia uzsimaskaves
porsas banais mane apdalino
ir siaip bandau sleptis nuo mane medziojanciu banditu
Tu mane isdavei
Bet, sakyciau, gerai sugere smugi forduks
Ateina naujasis rusas į automobilių saloną: - Nu, karoče, ką naujo turit? - Turim naują Ford modelį - Focus! - Ir kame gi čia fokusas? - A va sėdam pravažiuot, parodysiu. Sėda rusas su pardavėju į automobilį ir išvažiuoja į miestą: - Nu, ir gdie fokusas? - A va, matai ten stulpas stovi? - Matau. - Tu užsimerk ir mes važiuodami 120km/h kiaurai tą stulpą pravažiuosim! Rusas užsimerkia ir pardavėjas apvažiuoja stulpą. - Nu blin geras! Vsio perku! Nusipirkęs mašiną, rusas kviečia visus draugus išbandyti ir fokusą parodyti: - Davai chebra, sadimsia, visiems fokusą parodysiu. Visi susėda ir važiuoja. - Von chebra matot, medis stovi, dabar visi užsimerkiam ir mes kiaurai tą medį pravažiuosim. Visi užsimerkia ir kala į medį, kad net žiežirbos pasipila. Rusas atsimerkia, kraujai bėga, ir sako: - Kas ble…, nax…, atsimerkė? tik kad cia stulpas buvo