Mda.... Reikia SM


Mda… Reikia SM

Visiski triperiai… Nuo bordiuru net pasokinet negalima… Cha cha

Matt, kiek normalus supermoto kainuoja? Cha cha

Ne, zemes ukis man ne prie sirdies… :stuck_out_tongue:

teisyngas pasirinkimas del supermoto Šypsena Gerai manau uz 12k jau gera pasiimtum… jei klystu tegul matt pataiso Paplepėkim

Tai supermoto kaip antra baika jau seniai noriu, tik gi vis pinigu gaila… Sita motocikla jei parduociau tada pasiimciau tikrai. O supermoto pirkt tai jauciu tik nauja? Nenauji visi uzmushti turetu but.

3000 eur pradine kaina kad vaziuojanti ir ~6000-7000eur kad visiskai uzbombinta. 4000eur - geras sm Šypsena del nenauju - nebutinai, jei pilnai varikliai perrinkti ir teisingose rankose pabuves tai nereikia baidytis

dzuku-briedi nepises proto pats emi supermoto, kur dingo tavo planai?! Cha cha

Nu tai jei bombint tai paciam. O kaip variantas jei imt koki padrozta ir ten sutvarkyt viska, juk taip ar taip stock is only for loosers Velniūkštis ir net naujam ten puse detaliu keist reiktu.

pirkt daryta bus smarkiai pigiau negu paciam daryti, pvz imu crf jei is krosinio daryti: kietint vaziuokle, sm ratai, diskas, stabzdiu rankena, vairas, vairo apsaugos, slickai(or siaip gumos) - cia tik pagrindas ko reiketu. jei daugiau - gali skaiciuoti ismetima, dynojet+k&n, slipper clutch(fun dalykas), big bore kit (nebutina bet rekomenduotina), sparnai na ir t.t. jei palyginti kokio ebay kainas tai stockas bus 2000svaru, o uzbombintas 3000 svaru, t.y. DAUG sutaupai imdamas jau padaryta nes sumos vartosi dideles situ daliu,mazai kas moka uz papildoma tuninga, aisku dingsta fun faktorius Šypsena jei imi gamyklini sm pvz husqvarna smr 510 ar pan - vaziuokle daryta, variklis geras, ratai yra - gali deti tik del saves, bet nebebutina Šypsena jei padrozta imti paciam spresti, jei megsti pasikrapstyti - go for it ŠypsenaJEI AS daryciau sm dar karta tai imciau senesniu metu, bet nesudrozta stocka ir tada det ant jo dalis

stock is only for loosers. nu joooo, gerulis pasitaike. neluzeris su tokiom snekom yra stokiniai sie modeliai husqvarna 450 rr, aprilia sxv 450 vdb , ktm 450 smr. belieka tik pasodinti neluzeri vairuotoja ant ju.

Matt, as turiu raumeny kad imt normalu supermoto (padrozta) ir det performance dalis ant jo, o ne is krosinio lipdyt. Mano nuomone tai taip ar taip ten motoro dauguma detalu pakeist tektu, tai motoras gali kaip ir padroztas but, o ten pakaba stabdziai tai ir nezinau jau ne mano sritis, ar paemus standartini SM kazka ten reikia tobulint?

manau patestuok norima sm’a ir pats sau pasakyk ar reikia mod’u ar ne, jei galios reikia tai kiekvienas pridetas AG jauciamas smarkiai, iki 5 ag lengva gauti vien ismetima + k&n su dynojet. jei bigborus det ir smarkiau i varikli lysti gali uzbombinti daug. stabdzius pakeites (pvz rankena brembo + armuotos slangos) pajausi skirtuma dideli, gali diska deti kita + suporta didesni. pakaba sm’o orginalaus bus ok, ratai del patikimumo ir lengvumo galima kitus det (100g nuo ratu = pora kg nuo bendro moto svorio)

Nu del traukos tai buvau aukstadvary, maciau pora moto kurie traukia ir likusius kurie tsjulpia. Tai faktas kad ten kazka daryt reikia. Nu zodziu uzteks cia svaigt Cha cha kai bus reikalas tada daugiau snekesim…

reikia daryti taip. duoti Tamonio ar Ruslos motocikla tiems,kurie kvalifikuos paskutiniai, o pacius paprasciausius ir standartinius Ruslai ir Auriui. manau visvien pirmi atvaziuos. nereikia ieskoti priezasties ten kur jos nera.

Ant tiesiosios viskas labai gerai matesi, nemanau kad bent vienas ten nelauze dugno…