MB vs BMW

MB vs BMW

Eee tu negalvok, kad C123 yra C klasės, tai W124, W210 senelis!!!

2 TMZ:

kokie shaltiniai???
nurodyk man juos!!!

2 Juozas:

sekunde kolega, palauk. Esi didelis specas, taciau ish to ka parashei atrodo, kad esi visiskas profanas:

Juozas keverzojo:

tema tai imk 6 'a BMW ir numirsi nuo kaifo .
Monstras ne mašina ir kur ten vargšui MB C280 lygintis su 635 BMW.
Vien jau skaičiukai viska pasako,o ir atrodo daug geriau.

Taigi Juozai, turetum zinoti, kas BMW 6xx ir Benz C - klase yra skirtingu klasiu masinos, ir jas lyginti yra maziu maziausiai nekorektishka. Mercedes C 280 galima lyginti su BMW 328, taciau tik ne su
6xx - tai visai kita klase, tai turetum zinoti. Tikriausiai, zinai, kad BMW 6XX pakeite 850, tai supranti, kad Benz C 280 su 850 negali lygintis.

Imkim lygiavercius modelis:

Tarkim, BMW 540 ir Benz 430, BMW 320 ir Benz C 200, BMW M3 ir Benz C55 AMG ir t.t. - va tada bus objektyvus palyginimas…

2Makavelli
Kažką su MB190 varikliais maišai. 2.6 litro nėra 16V, pas jį tik 160AG, o dar yra 16V, tai ten 2.3 16V kažkas apie 180AG ir 2.5 16V ~200AG

2Zajoba: 190’tų yra ir su 3.2 litro varikliais, jeigu taip jau reikia

kokybe ir patikimumu, - sutinku. o kodel komfortas didesnis ? Šypsena (neishnesa…), o siaip iskur duomenis emei apie AJ, kazkaip labai jau jie stebuklingi man…nors gal ir ne.

TMZ

2 Arturasz:
Jo sorry, sumaishiau, 190 E 2.5 16 valve 195 AJ,

2 TMZ:

Visi duomenys ish senu geru patikmu vokishku ir lenkishku katalogu, kuriu pas mane kruvos guli…O del merso komforto - tai cia jam lygiu nera - cia pripazntas reikalas visame pasaulyje. Merso komforto lygis yra auksciausios klases, ir ta pripazysta visi. Tai tapo tarsi etalonas - merso komfortas. Be to, bet kuriam rimtam zurnale ("What Car". "Car & Driver", "Road & Truck" "Motot Trend" ir t.t.) visuotinai pripazinta, kad Merso komforto lygis - auksciausias savo klaseje. Mersas imamas kaip etalonas, kaip pavyzdys/. Va taip va…

Ech, vyruciai, nu jusu ir patarimai. Kas tas MB? BMW - va cia tai masina!!! Šypsena

pataikei ant sudrozto bemso

TMZ>
Galbut. Bet jis man ish esmes nepatiko. Ne to tikejausi.
Bet tai nereishkia, kad mashina bloga. Visai ne. Bet ne man…

Taigi apzhiurejau vakar ash ta 6.
Pirmas ispudis tikrai neblogas. Gerai ishlaikytas kebulas, lieti BMW ratai, spoileris ant bagazhines.

Ikishus galva i salona entuzijazmas prigeso. Sudrozhtas jis mazhumele. Paneleje, kur turetu buti kompas ir kiti valdymo prietaisai, zhiojeja didzhiule skyle (stalchius "smulkiems" daiktams tipo). Kalbant apie salona, reikia pamineti, kad shita didele mashina…dviviete. Aishku gale sedynes yra, bet vietos ne daugiau kaip CRX’e.

Vaizdas po kapotu ispudzio irgi nepaliko. 6 kaushu motoras sunkiaia dirbo ant laisvu apsuku, garsiai riaumojo ir mete is "analines skyles" tirshta duma.

Benrdras ivertinimas - mashina ne man. Taigi nuo shiol apsiribosiu Merso paieshka.

Beje, kam idomu, tas BMW 6 padruodamas http://www.rinkis.lt. Ten ir foto rasit.

Nu dekui chebrycia uzh profesionalia nuomone. Man asmenishkai jos vienodai patinka. Nors gal shiek tiek MB teikiu pirmenybe

Shiandien vazhiosiu pazhiuret 6 BMW.
Praneshiu.

O gal kas zhinot, kas neperbrangiausiai MB c123 parduoda? Buciau dekingas uzh info.

Nu aisku, ash tai uz…spekit uz ka…xixi

Mercedes tikraj grerw mano kuklia nuomone Gerai Gerai Gerai