Mažylio klubas=]

Mažylio klubas=]

Va jau turiu mažyli savo rankose, kaip jusu numones, apie ji?

Mazylio saskaita galima papildyti tik hansabanko bankomatuose su handsabanka mokejimo kortele. Tik laikinai galima papildyt ir pildik kodais!!!

o kiek to mazylio pakuote kainuoja ir kiek saskaitoj?

Girdejau "mazylis" tik maziems…cia apie ugi ar …Cha cha

10.50lt

Mazylis Yra Didelis *****!!! Geriau va ezy btum pirkes!!! Tele2 rysys ***** nuvarai i kaima netraukia o omnitel kaip bitute veikia ir ka tau gaila to vieno cento ant sms o pokalbiai zymiai pigesni taip kad ezys pigesnis yra!!! PIGIAUSIAS IR TASKAS!!!

mazylis, maziems protu !

Ko ten i kaima varyt, mieste reikia tusintis, nebent kaimietis esi
Tūsas

Palauk, jei ne iki žiemos tai iki pavasario atostogų tau jau veiks ir kaime tele2 Laimingas

Vagishiau, kokios problemos ? Vaikystėje buvai išmestas iš rankų ? Cha cha

Jo man tik daba mazylio truksta iki kolekcijosLaimingasnius paziuresiu gal ir nusipirksiu ant dienu ta mazyliLaimingas

Ko jus cia sukaujat nesinaudosiu tuo mazyliu i kolekcija nusipirkau=] pasmane kaip buwo labas taip ir liks=] tai ka daugiau nieks mažylio nepirko? Tiesa ant ekrano raso tele2 ne mazylis:/

nezinau - neprisimenu. tik mane labai gazdina ta sim kortele su kojom ir dideliais dantimis, kuri skriaudzia kita sim kortele. nu negaliu, man trauma ivarys ta reklama
Girtas

Sakaitoj lyg 5 Lt.bunaŠypsena

Jo saskaitoj 5lt=]

Nieko gero tas mazylis.

Mazyli noriu nusipirkti, bet gal dar palaukti, kol prasides karas tarp ezio? gal tada pakuote kainuos 5 litukai Šypsena Bet kad pirksiu tai tikrai Šypsena

o koki nr gavot? ar perkant pakuote matosi nr? Šypsena

Jo numeris matosi tik biski reikia sim korta isstumt pasmane nr 86020033x =]