Mažylio klubas=]
Va jau turiu mažyli savo rankose, kaip jusu numones, apie ji?
Mazylio saskaita galima papildyti tik hansabanko bankomatuose su handsabanka mokejimo kortele. Tik laikinai galima papildyt ir pildik kodais!!!
o kiek to mazylio pakuote kainuoja ir kiek saskaitoj?
Girdejau "mazylis" tik maziems…cia apie ugi ar …
10.50lt
Mazylis Yra Didelis *****!!! Geriau va ezy btum pirkes!!! Tele2 rysys ***** nuvarai i kaima netraukia o omnitel kaip bitute veikia ir ka tau gaila to vieno cento ant sms o pokalbiai zymiai pigesni taip kad ezys pigesnis yra!!! PIGIAUSIAS IR TASKAS!!!
mazylis, maziems protu !
Ko ten i kaima varyt, mieste reikia tusintis, nebent kaimietis esi
Palauk, jei ne iki žiemos tai iki pavasario atostogų tau jau veiks ir kaime tele2
Vagishiau, kokios problemos ? Vaikystėje buvai išmestas iš rankų ?
Jo man tik daba mazylio truksta iki kolekcijosnius paziuresiu gal ir nusipirksiu ant dienu ta mazyli
Ko jus cia sukaujat nesinaudosiu tuo mazyliu i kolekcija nusipirkau=] pasmane kaip buwo labas taip ir liks=] tai ka daugiau nieks mažylio nepirko? Tiesa ant ekrano raso tele2 ne mazylis:/
nezinau - neprisimenu. tik mane labai gazdina ta sim kortele su kojom ir dideliais dantimis, kuri skriaudzia kita sim kortele. nu negaliu, man trauma ivarys ta reklama
Sakaitoj lyg 5 Lt.buna
Jo saskaitoj 5lt=]
Nieko gero tas mazylis.
Mazyli noriu nusipirkti, bet gal dar palaukti, kol prasides karas tarp ezio? gal tada pakuote kainuos 5 litukai Bet kad pirksiu tai tikrai
o koki nr gavot? ar perkant pakuote matosi nr?
Jo numeris matosi tik biski reikia sim korta isstumt pasmane nr 86020033x =]