Vakar gavau sms, kad mane aliejukais isteps pries miega ir t.t. Numeris nepazistamas… Ir dar atejo paaiskinimas, kad kartais mazos klaidos atnesa didele laime Idomu, ar ryztates daryti klaida jei is anksto zinote ar nujauciate, kad tai klaida?
P.S. , kas norit nedideles klaideles su aliejuku , rasykit , turiu nr.
pries miega ismaudysiu Tave duse, nusluostes ranksluosciu svelniu, itrinsiu oda aliejumi kvapniu…buciuosiu, glamonesiu…uzmigsi ir atsibusi su sypsena veide
Va kaip Gal kas prisiminsit rase tokius zodzius vakar
Na in Wilno man arciau nei I Memeli. Jei tik pataikyciau proga, butinai atidukzciau pagerti. Gaila, kad jazzo negirdesi Bet gal pavyks per grandmeet’a susibegti? Tada ir pasimasazuosim
O dėl vertėjimo , hmmm, manau kad verta Nors viskas priklauso nuo tamstos moralinių nuostatų ir t.t…
Kad po to kaltės jausmas neužgriaužtų, arba neprisirištai per smarkiai.
[quote]
Boba rašė:
Vakar gavau sms, kad mane aliejukais isteps pries miega ir t.t. Numeris nepazistamas… Ir dar atejo paaiskinimas, kad kartais mazos klaidos atnesa didele laime Idomu, ar ryztates daryti klaida jei is anksto zinote ar nujauciate, kad tai klaida?
nemanau kad klaidos atneša daug laimės…
o jeigu jau ryžtamės kaž kam apgalvotai,tai jau nebe klaida,kaip nors kitaip gal vadinasi…