Mazos klaidos atnesa didele laime

Mazos klaidos atnesa didele laime

Vakar gavau sms, kad mane aliejukais isteps pries miega ir t.t. Numeris nepazistamas… Ir dar atejo paaiskinimas, kad kartais mazos klaidos atnesa didele laime Nekaltas Idomu, ar ryztates daryti klaida jei is anksto zinote ar nujauciate, kad tai klaida?
P.S. Moteris, kas norit nedideles klaideles su aliejuku Girtas, rasykit Laiškas, turiu nr. Cha cha

pries miega ismaudysiu Tave duse, nusluostes ranksluosciu svelniu, itrinsiu oda aliejumi kvapniu…buciuosiu, glamonesiu…uzmigsi ir atsibusi su sypsena veide

Va kaip Drovus Gal kas prisiminsit rase tokius zodzius vakar Girtas

o mums numerio neturi kokios masazuotojos?

Tai cia tau nusiunciau sia SMS???ApakęsJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Jos man nepataiko parasyt Nekaltas Matyt, ir taip masazuojamuju netruksta Liežuvis

Taip ir maniau…Rudaki, aciu uz rupesti Cha cha Kada tiketis? Flirtas Per jazz’us negalesiu but…

Na in Wilno man arciau nei I Memeli.Taip Jei tik pataikyciau proga, butinai atidukzciauMirkt Alus pagerti. Gaila, kad jazzo negirdesiLiūdnas Bet gal pavyks per grandmeet’a susibegti? Tada ir pasimasazuosim JuokiasiMirktJuokiasi

Rudaki, atgalinio rysio nezadu Cha cha Manau, per grandmeeta susimatysim GeraiMirkt

Yes!!!Gerai Tik nezinau ar pats busiuNekaltas
o SMS tikrai ne manoNe As rasiau truputi kitaipTaip

…chia kajp kalakuta priesh kishant y orkajte???..kad skura nesviltu kepant???..

kalakuta sakai?

Cha cha Ne mano Ne Geriau jau padayri, ne rašyti Cha cha

O dėl vertėjimo Nekaltas, hmmm, manau kad verta Taip Nors viskas priklauso nuo tamstos moralinių nuostatų ir t.t…
Kad po to kaltės jausmas neužgriaužtų, arba neprisirištai per smarkiai.

OI, kaip tau pasisekeTūsasSvaigtu, kaip noriu gauti toki SMS’a Deja paskutinis su nepazystamu nr. buvo Jus nesumokejote uz balandzio men. TELE2Cha cha

[quote]
Boba rašė:
Vakar gavau sms, kad mane aliejukais isteps pries miega ir t.t. Numeris nepazistamas… Ir dar atejo paaiskinimas, kad kartais mazos klaidos atnesa didele laime Nekaltas Idomu, ar ryztates daryti klaida jei is anksto zinote ar nujauciate, kad tai klaida?

nemanau kad klaidos atneša daug laimės…
o jeigu jau ryžtamės kaž kam apgalvotai,tai jau nebe klaida,kaip nors kitaip gal vadinasi…

Apgailestauju, bet tai buvau ne as… Ne As vietoj aliejaus naudoju ruonio taukus… Nekaltas Cha cha

Juokiasi Gerai Maladec reiks kadu prie progos su tamsta alaus paragauti Juokiasi

O aš tai rapsų aliejų naudoju Taip Labai gers dalyks.

Boba Cha cha prisiminiau tavo seną temą… Ten rašei, kad per klaidą tavo vyras nusiuntė SMS ne tuo adresu…
Gal sakau ir vėl istorija kartojasi… NekaltasGirtas

O kox Bobos telefono numeris? Nekaltas

Aha, susirūpinai?.. Cha cha Išsigandai, kad ir tavo žinutė gal nukeliavo ne tuo adresu?..

Nea Ne Noriu savo sms nusiusti Mirkt
Juokiasi