Mazo auto reikia…
man 18 pats startas, kalbejau su tewu. abu nusprendem kad reikia mano automobilio (mazas variklio turis cc). siaip manau kad pasirinkimo neturiu, rekia iskot masiniuko
tai va sakau gal cia yra zmoniu , kurie gali kazka rekomenduoti iki 1000cc (1l). kaina kolkas tegu buna nesvarbi… laukiu pasiulymu, nuomoniu. Aciu!
i mano dienorasti aki uzmesk
tau butent reikia mazo automobilio? man 16 as ieskau Crx, nu ten silpniausias variklis su ~130 ag… pagal mano kategorija tinka tik iki 1000 ccm ar kazkas panasaus, nu bet s utokiu neimanoma vazinet, i kalna varysi atgal riedet pradesi, nu nzn po miesta gal ir gerai…
Suzuki swift, Rover MINI, Rover 111, Daihatsu charade berods, tiksliai nezinau, Fiat uno, Fiat Seicento ir dar daug visokiu kibirioku
esme ne dydid o tai kiek kuro jis suwalgo hehe as kaip uzh sawe nepilnai atsakantis asmuo dar nedirbu… tai kuo maziau jis atcejs tuo geriaw
Rover MINI - 5l mieste
daewoo MATIZ 0.8L variklis ir simpatiskas maciau skelbimuose kaskas loterijoje laimejo kaina apie 13000lt su garantija ryda maza labai!visaj nieko aparatas 2003m,zinoma taj pinigaj,dar mano draugas su fiatu vazyneja 0.9L varyklis,masyna 1985m,visai nieko bandem su 5 zmonejs 130km/val ir valgo 5L/100km
pirm manishek mashian profaile tik kai ziuresi diskus nuimk
tik ne matiz
su zmogaus gyvybe juokauti negalima
matiz surenkami lenkijoje ir kokybe tiek surinkimo tiek detaliu yra pasibaisetina.
jau geriau pirktyi naudota automobili nei nauja ****a.
(swift kurkas geriau, gali pagalvoti apie seat IBIZA (nors tai nera gera masina remonto atzvilgiu)
o antra ka noriu pasakyti, tai zmogau, masina yra ilgalaikis turtas. juk nekeisi masinos kas 2 metus?
budamas studentu (kaip supratau) kad ir pradesi dirbti (aisku as to linkiu) vargu ar greit uzsidirbsi gerai masinai, ir benzinui.
todel i savo automobili ziurek kaip i daikta su kuriuo praleisi ilga laika, gal net visas studijas (cia priklauso nuo tavo planu kada pradesi dirbti, ir kada nusimato kita masina, o gal jos nenusimato)
taigi perki auto 2-4 metams.
patikek, nebusi laimingas nusipirkes maliutka.
matiz pvz ima daug benzo, tikrai daug. jos variokas 0.8 bet ima daug. o jei dar pilna prikrauta, tai nei vaziuoja nei benzo mazai ima.
faktas.
pirk masina kuri butu ekonomiska, remontas nebrangus.
kiek zinau civicai ima nedaug benzo… ane?
bendradarbe vazineja su civicu, sake mieste 5-6ltr. pas ja berods 1.5 o gal maziau…
nepirk tautos nepatikrintu automobiliu. reontas brnagus, detaliu nera.
esi didziausios rizikos vairuotojas. avariju tikrai bus (na tikiuosi ne…) taigi matiz lempa brangesne uz civico…(cia suprask nauja nezinoma vs naudota populiari)
na o is mano bandytu mazu masineliu, tai patiko toyota Yaris, nisan micra. nediduke, bet eina tai ir benzo nevalgo. 1.3 DOHC
sekmes vairuotojau kelyje.
dekui siaip manau , kad i civika reiks ziuret…
as bishki nesupratau. tai negi suzuki swift tinka b1 kategorijai, juk ji sveria daugiau nei 550kg, o pats type_r vazineji su honda accord ir esi issilaikes b1 kategorija ir mentai nieko tu nesako kad tipo mashina netinka siai kategorijai?
FIAT Panda Sekmes ieskant ir eksplotuojant
To///Mas
gerai darai.
Kur cia tokius Civic’us gamino kur variklio darbo turis 1.0 l Tu gal pirmiau apsispresk ko Tau reikia
O as vistiek siulyciau FIAT Panda
To///Mas
[quote]
BrolisMoliugas rašė:
man 18 pats startas, kalbejau su tewu. abu nusprendem kad reikia mano automobilio (mazas variklio turis cc). siaip manau kad pasirinkimo neturiu, rekia iskot masiniuko
tai va sakau gal cia yra zmoniu , kurie gali kazka rekomenduoti iki 1000cc (1l). kaina kolkas tegu buna nesvarbi… laukiu pasiulymu, nuomoniu. Aciu!
tai mes daba ir mastom ka rinktis. civico variklis didesnis, bet pasak ekspertu valgo jis maziau nei kai kurie mazesnio turio varikliai. suzinodamas zmoniu nuomone igyju patirties tai dekui visiems uz savo patirties atskleidima
Na jei Tau kaina nesvarbi tai as dar kita savo pasiulyma turiu Tikrai geriau nei Civic
OOOO A2 1.4 TDi
O jei netinka tai Nissan Sunny 2.0 D
Siandien vaziavau labai patiko
[quote]
BrolisMoliugas rašė:
tai mes daba ir mastom ka rinktis. civico variklis didesnis, bet pasak ekspertu valgo jis maziau nei kai kurie mazesnio turio varikliai. suzinodamas zmoniu nuomone igyju patirties tai dekui visiems uz savo patirties atskleidima
aga tikrai dyzelis gerai…
nors mazalitraziu benzinkiu edrumas neka skiriasi nuo didesnio turio dyzeliu. tas ant to iseina.
nissan suny gal ir nieko.
ale civic geriau.
audi A2 kad ir koks turtingas butum kaip pirma masina tikrai neverta.
as apskritai siulyciau kokia sena ford fiesta 1.1 benzinke arba 1.5 dyzeli ar koks ten dyzelinis buvo.
supilsi - nebus gaila. o ir remontas pigus.
visa kas nauja yra gerai bet tik is vienos puses. o kaip zinia automobilis sudėtingesnis uz lazda ir turi tikrai ne "du galus"
Fiesta dyzeliai buvo 1.6 (ejo iki 89m) ir 1.8 (naujesnis modelis nuo 89m).
Del fiestu gali i mane kreiptis,duosiu patarimu. Siaip benzai nera ekonomiski,nebent 1.1.Jis ekonomiskas ir traukia neblogai (tik geriau imk ipurskima,o ne karba)