Maziausia saskaita
Cia buvo tema apie dizdiausias, kai kuriu skaiciai tikrai ispudingi. Ydomu ar yra bangieciu pasizyminciu taupumu? Mano maziausia saskaita buvo 24lt (su top4)
mano maziausia su top4 buvo 6.75Lt berods tai sustrai labai, aisku buvau svieziena ir naudojausi tik puse menesiuko
bet vistiek linksma…
Tikriausiai, maziau 20 niekada nebuvo. Bo arba abonentinis, arba minimalus vis…tfu…
svieziena, kokios 4 dienos 3.53 lt
Bite E planas SASKAITA su PVM 2.57 (siam plane nera nei minimumo, nei abonento ir dar "paskolina" mobilka. As gavau 5110 pries pora metu , o zmonai pernai gavau 3310. Atsisakius sutarties telefonus galima nusipirkti. Po 2 metu lieka tik 50lt likutine jo verte!)
pas mane maziusia sakaita buvo gal 36lt. (cia mano asmenisis rekordas)nes kitos pareina min 60lt.
25lt.(C1)
Tokiu skaiciu ne buna
Kazkur apie 22 LTmaziause bet ce atsitiktinumas kazkoks stebuklas nes manau prakalbejau daugiau ,o be to tai buvo tele
31lt
uz keturias dienas parejo ~7-8lt
18 su Joker…
0 lt kai mobilku nebuvo
0,00 $
kadangi naudoju C1 tai siaip ar taip 20 lt prakalbet turiu… O va su pildyk geriausiai buvo… pasipildes saskaita 10 lt ji man pasipilde 42iem litais TAi tipo uz ieinancius pokalbius pridejo
22Lt. 62ct. su C1
esu macius 64 centu saskaita pas mano drauge buvo Bitej
buvo aktyvi
vartotoja visa menesi, o vis tiek tik 64 centai
O ash pac jaw puse menesio ne lituko neprakalbejaw!!! (mat mobo nebeturiu ). Pac stebiuosi kaip ishgyvenaw! Pasirodo imanoma…
Bet greit vel isigysiu, ir tada prasides…
Man viena menesi irgi kazkokia nerali saskaita buvo - 2,xx Lt, planas Omni5, o kodel tiek mazai tai iki dabar nesuprantu