Maziausia saskaita

Maziausia saskaita

Cia buvo tema apie dizdiausias, kai kuriu skaiciai tikrai ispudingi. Ydomu ar yra bangieciu pasizyminciu taupumu? Mano maziausia saskaita buvo 24lt (su top4) Šypsena

mano maziausia su top4 buvo 6.75Lt berodsŠypsena tai sustrai labai, aisku buvau svieziena ir naudojausi tik puse menesiukoŠypsena bet vistiek linksma…Šypsena

Tikriausiai, maziau 20 niekada nebuvo. Bo arba abonentinis, arba minimalus vis…tfu…

svieziena, kokios 4 dienos 3.53 lt Cha cha

Bite E planas SASKAITA su PVM 2.57 (siam plane nera nei minimumo, nei abonento ir dar "paskolina" mobilka. As gavau 5110 pries pora metu , o zmonai pernai gavau 3310. Atsisakius sutarties telefonus galima nusipirkti. Po 2 metu lieka tik 50lt likutine jo verte!)

pas mane maziusia sakaita buvo gal 36lt. Cha cha(cia mano asmenisis rekordas)nes kitos pareina min 60lt. Šypsena

25lt.(C1)

Tokiu skaiciu ne buna

Kazkur apie 22 LTmaziause bet ce atsitiktinumas kazkoks stebuklas nes manau prakalbejau daugiau ,o be to tai buvo tele
Cha cha

31lt

uz keturias dienas parejo ~7-8lt

18 su Joker…

0 lt kai mobilku nebuvo Cha cha

0,00 $ Gerai

kadangi naudoju C1 tai siaip ar taip 20 lt prakalbet turiu… O va su pildyk geriausiai buvo… pasipildes saskaita 10 lt ji man pasipilde 42iem litaisMirkt TAi tipo uz ieinancius pokalbius pridejo Mirkt

22Lt. 62ct. su C1

esu macius 64 centu saskaitaŠypsena pas mano drauge buvo BitejMirkt buvo aktyvi Paskambink vartotoja visa menesi, o vis tiek tik 64 centaiTaip

O ash pac jaw puse menesio ne lituko neprakalbejaw!!! (mat mobo nebeturiu Liūdna). Pac stebiuosi kaip ishgyvenaw! Pasirodo imanoma…Cha chaCha chaCha cha Bet greit vel isigysiu, ir tada prasides… Taip

Man viena menesi irgi kazkokia nerali saskaita buvo - 2,xx Lt, planas Omni5, o kodel tiek mazai tai iki dabar nesuprantuCha cha