mazes baudos

mazes baudos

na kaip jums zita zinia geras pries rinkiminis triukas kazin kiek jie ruosiasi mazinti ir kada.bet manau tai butu geriausia pataisa nuo pat pirmu metu kaip egzistuoja seimasGerai

GeraiTaip

Apakęs Gerai

nemažės, o diferencijuosis…

o ka tai reiskia

vienos mazes, kitos dides…

labai jau nerealiai skambaNekaltas

viskas real skamba vakar per miegus maciau koks tai seimunas su zydelio veidu zadejo baudas mazinti kad vairuotojai butu maziau suinteresuoti duoti kysius

Pagyvensim pamatysim kaip cia bus Nekaltas

kazkaip net nesitiki man Nežinau

Jo mažės baudos sakė kokios maždaug mažės diržai ir panašiai. Man idomu kiek iš čia esančių už diržus nubaudė Cha cha O greičiai ir pan liks kokios buvo berods

Uz Girtas galetu sumazint ar promiles padidint, nes pjankes per brangios Cha cha

mane buvo Cha cha . Ir galiu prisipazinti, kad tai vienintele buda, kuria sumokejau oficialiai Drovus, nes jos dydis dar daugmaz proto ribose

man tai px del girtumo galetu damesti visvien girtas nevaziuoju tik isgeres o tai skiriasiCha cha

Priesrinkiminis triukas ir tiek, nes baisiai jau ponas Matulevicius nori seime savo kedute issaugoti Nežinau

isgeres ir gali uzsirauti gerai ir bus Apakęs
geriau panaikintu vairuotojo pazymejimo atemima Nekaltas

Nu nesvaikit tik ish anksto. Tas seimo narys tik pateike istatymo pakeitimo projekta, o ar ji priims ar ne, tai neaishku. Matosi kad rinkimai arteja Šypsena

jei pasiule tai ir priimsCha chaGerai

[quote]
nepazeidinesi heh nemokesi!Šypsena reiks kokiaj partijai pasiulyt sukiŠypsena