mazes baudos
na kaip jums zita zinia geras pries rinkiminis triukas kazin kiek jie ruosiasi mazinti ir kada.bet manau tai butu geriausia pataisa nuo pat pirmu metu kaip egzistuoja seimas
nemažės, o diferencijuosis…
o ka tai reiskia
vienos mazes, kitos dides…
labai jau nerealiai skamba
viskas real skamba vakar per miegus maciau koks tai seimunas su zydelio veidu zadejo baudas mazinti kad vairuotojai butu maziau suinteresuoti duoti kysius
Pagyvensim pamatysim kaip cia bus
kazkaip net nesitiki man
Jo mažės baudos sakė kokios maždaug mažės diržai ir panašiai. Man idomu kiek iš čia esančių už diržus nubaudė O greičiai ir pan liks kokios buvo berods
Uz galetu sumazint ar promiles padidint, nes pjankes per brangios
wooppyz rašė:
Jo mažės baudos sakė kokios maždaug mažės diržai ir panašiai. Man idomu kiek iš čia esančių už diržus nubaudėO greičiai ir pan liks kokios buvo berods
mane buvo . Ir galiu prisipazinti, kad tai vienintele buda, kuria sumokejau oficialiai
, nes jos dydis dar daugmaz proto ribose
man tai px del girtumo galetu damesti visvien girtas nevaziuoju tik isgeres o tai skiriasi
Priesrinkiminis triukas ir tiek, nes baisiai jau ponas Matulevicius nori seime savo kedute issaugoti
dr.002 rašė:
man tai px del girtumo galetu damesti visvien girtas nevaziuoju tik isgeres o tai skiriasi
isgeres ir gali uzsirauti gerai ir bus
geriau panaikintu vairuotojo pazymejimo atemima
Nu nesvaikit tik ish anksto. Tas seimo narys tik pateike istatymo pakeitimo projekta, o ar ji priims ar ne, tai neaishku. Matosi kad rinkimai arteja
jei pasiule tai ir priims
[quote]
nepazeidinesi heh nemokesi! reiks kokiaj partijai pasiulyt suki