Mazdos 626 93m hecbeko bagazines dankcio stumokliai

Mazdos 626 93m hecbeko bagazines dankcio stumokliai

Sveiki,

Kazkaip labai mazai cia kas apie 626 sneka, bet gal atsiras zinanciu atsakima i mano klausima.
Tie stumokliai kaip zinia, liga ir pas betkuria senesne auto yra visiskai nudvese.
Kur patartumet ju ieskoti. Ar perkant kokiam turgui nenusipirksi kokio levo sh. Ir apskritai kur Kaune geriausia pirkti detales mazdai?

aciu

Mazdos net neieskok,brangu bus.As MX-6 dejau antro golpo.Viens prie vieno,bet tavo kitokie,tad uzeik i parduotuve kokia,kur turi katalogus su nuotraukom ir ismatavimais,ir ziurek kokio modelio tau panasiausi.Man pagal nuotraukas ir ismatavimus buvo panasu golpo,tai pries pirkdamas(mat neturejo tuo metu)pasigavau golpa,paziurejau,ir zinojau kad tiks.Nors nupirkau abu uzteko idet tik viena.Super laiko,su abiem naujais nepriveikciau uzdaryt ir kaina tik 40lt vietoj keliu simtu uz originala.

as tai pirkau matcudoj originalius… ir px laike 4 metus… abu kainavo kazkas tarp 300-400Lt

beje kalbant apie senesnias masinas… mazda6 septyniu menesiu… jau pati dangcio nebepakelia, reikia padet…

Na su tais amortikais ne viena auto problemų turi. Dažnai dar būna, jei vasarą jie veikia gerai, tai žiemą nuo šalčio atsisako dirbti. Mano Eclipse jie irgi beveik nieko nebelaiko jau. Vytare nori 400 Lt už vieną. Truputį pasiknisęs radau, kad tinka nuo VAZ (vos 2cm trumpesni), kainuoja 38 Lt ir užtenka vieno, nes su dviem dantis išsimušt gali bagažinę atidarinėdamas. Tik niekaip neprisiruošiu aš jo įstatyti. Nežinau Vis bagažinę galva paremiu. Nekaltas Tad patarimas ir tau būtų, jei nori pigiai ir gerai, tai pasiimi savo amortiką, važiuoji per auto dalių parduotuves ir tikrini kurie tinka, kurie ne. Taip

Tai spoileri nuimk
O seip in vln tai yra prie zaliu ezeru angaras ten vien mazdu nuo 92 metu detales gera vieta Šypsena

O nuo kokio konkreciau VAZ’o tinka? Nes man galant’ui ta pati problemele. Itariu, kad tie amortikai galantuose ir eclipse vienodi…

Pas mane ECLIPSE tai irgi nebelaiko bet kolkas kenciu kol bagazine neprispaus manes koki syki
Piktas Neprisiruosiu ieskoti. Gal kas jau esat pirke tokiai masinai arba pritaike nuo kitos masinos?

O tai jei 2cm trumpesnis tai bagazine neatsidarys iki galo? Tai o nuo kokio VAZ’o tinka?

nelabai supratau,kokie cia bagazinej pas mazda yra stumokliai,gal motora isidejes i galaApakęsGal Kaune ir vietoj amortizatoriu (vaziuokles) deda stumoklius?

Kaip su galantiniais amortikais, tai velniai žino ar vienodi, bet visko gali būti, nes eclipse’ui dažniausiai nuo galanto tik kėbulo detalės netinka. Šypsena Na dar variklis šiek tiek kitoks. Liežuvis Tiksliai VAZ’o modelio neprisimenu, bet pamenu kur inete buvau radęs. Surasiu tą linką iki pietų.
Beje, VAZ’inių amortikų šiek tiek tvirtinimas skiriasi, tad dar gali tekti iš golf’o ar kokio xm amortiko tvirtinimo varžtą išsukti ir įsukti jį į mitsubą. Niam niam

http://www.dsm-club.ru/sections.asp?NewsID ={A10A2992-CE7F-4E52-A238-CD30971E8EBA}&FolderID={C9B3DA04-9C16-42
BD-A20D-1D1BA995756D}

O jei konkrečiai, tai VAZ 2111. Amortizatoriaus numeris 2111-6300010.

ash tai shia problema ishsprendziau taip:
paemiau ish statybiniu medziagu parduotuves metalini grindu plyteliu uzbaigimo elementa, metalas tvirtas sunkiai lankstosi, atsidariau bagaznika ishmatavau ilgi atpjoviau metaline juostel ir kiekviena kart atidares bagazine ikishu i amortizatoriaus ishsitraukusia dali, ir laiko gerai ir galvos neskauda kai dangtis krenta Cha cha ir po parduotuves nereik lakstyt ieshkoti kur nupirkti naujo amortiko Cha cha vistiek jie greit pareina o ziemos metu daznai nelaiko Nustebęs
pakishimui galima naudoti ir kitas medziagas priklauso nuo fantazijos TaipLabas

Aciu!

Negali buti kad nuo vaz2111 tinka nes juk ten kiek atsimenu ne tokie. Juk ten tik bagazines dangtis prasidaro ne su stiklu.

ar as kazka maisau?

Cia bagazines ir matomai sneka eina apie hecbeka

http://www.lada.lt/vaz21110.html

common… tai dabar jau lados pumpuokliai laiko gereu uz mazdos? whtafck?

AS nesupratau,o gal dabar jie taip vadinami,del STUMOKLIU.Siaip jie motoro cilindre buna,o cia bagazinej ir koks skirtumas checbekas ar sedanas???