mazdoje duju maisytuvas?

mazdoje duju maisytuvas?

kai pirkausi iranga ir dejo i masina (mazda 323 92m) man ipirso toki keturkampa duju-oro maisytuva, kuris statosi i oro filtra. kitoje mazdoje maciau maisytuvas toks apvalus idetas ant oro slangos ir kolektoiaus ipurskimo. su tuo kuris duju yranga prekiauja snekejau sake kad pirmasis kuris pas mane idetas yra geresnis. nes ten bosh ipurskimas kuris kazkuo ipatingas kuo jis. kodel geiau jis ir pats nezinojo. mano loginiu mastymu kuo trumpesnis duju kelias (nes no oro filtro dar kruva slanguciu kuriomis grazinamas ir isiurbiamas oras i varikli) tuo geriau. + dar tada ir klapuske kazkoki vaidmeni vaidina o db maisytuvas uz klapuskes… + dar ilga slanga nuo reduktoriaus iki maisytuvo. panasiai regis yra i caliborm. gal kam teko susidurti su tokia dilema? ka manot?

Pas tave idėtas geras maišytuvas , maisytuvas turi stovėti tarp oro filtro ir oro srauto reguliatoriaus (laikridžio) . Jei statysi maišytuva kaip minėjai tai bus problemų vazujiuojant ant benzino.

Čia kžkas ne taip.Gal tarp oro srauto matuoklės ir įsiurbimo kolektoriaus?

pas mane jis yra paksitas uz oro filto. pries matuokle. toliau uz jos eina klapuske o uz sios stora slanga iki koletoriaus su mazesnem slangutem i varikli. mano manyumu teisingas varintas turetu buti prie ipurskimo kolektoriaus kur yra paduodamas oras t.y. baigiasi slanga oro. nes uz matuokles(matuokle kaip ir praranda funkcija) prejes misinys oras-dujos dar keliauja… per mazikes slangutes dar velniazin kur. toki varinata teko matyti gyvai. del benzino nzn. siaip ir su mano atveju su benzinu hunia. kitavertus jei statyti maisytuva uz oro sklendes tai oro ir duju srautas turetu keisti irgi nuosekliai td ieskau techniniu paiskinimu. ar praktiniu atsiliepimu.

Butent tarp oro sr. matuoklės ir oro filtro.

taciau ar statant prie kolektoriaus nebutu ekonomiskesnes duju sanaudos? nes neturetu jos keliauti niekur kitur o tik ten kur reikia. db dar vis oro sklende pereina kuri toriskai turetu reguliuoti ora. o ne misini ora-dujos. kodel neveiktu teip benzinas? per purkstuka mazesnis oro srautas?

Jei oro srauto reguliatorius butu kaip Mitsubo ar kaip Pežo tada viskas tvarkoje, bet Mazdos yra su sklende ,kaip ir opeliu ar fordu.Pagal oro srauta sklendė atsidarydama stumdo tipo reostata ir taip reguliuoja benzo padavima per purkštukus,jei idėsim maišytuva tarp kolektorisus ir reguliatoriaus maišytuvo difuzorius sumažins oro srauta ir ant benzo masina grybaus .