mazdec amortikams
galiniams amortikams amen po dalyvacijOs . Jau seniai nujauciau kad taip bus, bet po gaiziunu galutinai dasimuso
. Gal kas netycia ardo tokia mazda ar voliojas tokie amortikai?
taip ir buna,kai prisigiri,kad niekas negenda
Uz kiek jamtum visa tokia mazda?
nenorek, 3 metus niekas netvarkyta o ir buves savininkas beveik nieko netvarkes, nes negesdavo. Viskam ateina savas laikas, surasiu po 30lt amortikus, pats pasikeisiu ir toliau vazinesiu
. shropna dar priklauso koks variklis, bet seip neimciau, nebeturiu kur det masinu, visi garazai pilni masinu
. Uztenka ir vienos mazdos. Geriau duok amortikus savo, o as tau savo atiduosiu , bus varke
dangus kaip per kara
Dar netoks dangus buna su ilgais islaikymais , vienoj fotkej buna 3 skirtingu spalvu esu pagaves, nuo miestu apsvietimo
mano kadangi amortikai ir taip jau viskas, tai speju dar ir ratus aplanksciau gerokai, nes su 40 auksciu per tokius grumstus tai musa vaira dabar…
pala sakei dar dujytes yra?kiek valgo?
kazko i desine pradejo traukti XMa, matyt koki sailentbloka busiu damuses iki galo
Ten motinos mano. Jau metus nejudinama stovi, ba vazinet su Mazda uzdraudziau ir Audi itaisiau A variklis - 1,3… Aina kaip bite, tik kebulas papuves, bijojau, kad atsiskirs visa pakaba nuo kebulo…
wialniaz iskrapstyk susalusi sniega is ratu ir manau dings musinas. kipsas jo dar uzdujinta , ziema misriu rezimu skaiciuoju 10, bet jei trasoj i vilniuj, vilniuj biski ir atgal i jnv, tai yra buve velyva rudeni ir 8
. shropna dek i skelbimus audi, o mazda prikelk
. Beje meete nebuvo NEI VIENOS AUDI
Astrai px po dalywacjos Nors ir ne karta buvom pakile i ora
civicas, tingiu… Reik M401 “prikelt”
Meetas be audi
o pas mane stovi 408 moskvicius laukiantis geresniu laiku ir restauracijos…
Na, bet pirma man paciam pasiremontuot reik