mazdec amortikams :D

mazdec amortikams :smiley:

galiniams amortikams amen po dalyvacijOs Cha cha. Jau seniai nujauciau kad taip bus, bet po gaiziunu galutinai dasimuso Cha cha. Gal kas netycia ardo tokia mazda ar voliojas tokie amortikai? Šypsena

taip ir buna,kai prisigiri,kad niekas negenda Cha cha

Uz kiek jamtum visa tokia mazda?

nenorek, 3 metus niekas netvarkyta Mirkt o ir buves savininkas beveik nieko netvarkes, nes negesdavo. Viskam ateina savas laikas, surasiu po 30lt amortikus, pats pasikeisiu ir toliau vazinesiu Šypsena. shropna dar priklauso koks variklis, bet seip neimciau, nebeturiu kur det masinu, visi garazai pilni masinu Cha cha. Uztenka ir vienos mazdos. Geriau duok amortikus savo, o as tau savo atiduosiu , bus varke Cha cha

dangus kaip per kara Apakęs

Dar netoks dangus buna su ilgais islaikymais Mirkt, vienoj fotkej buna 3 skirtingu spalvu esu pagaves, nuo miestu apsvietimo

mano kadangi amortikai ir taip jau viskas, tai speju dar ir ratus aplanksciau gerokai, nes su 40 auksciu per tokius grumstus tai Pavargęs musa vaira dabar…

pala sakei dar dujytes yra?kiek valgo? Cha cha

kazko i desine pradejo traukti XMa, matyt koki sailentbloka busiu damuses iki galo Juokiasi

Ten motinos mano. Jau metus nejudinama stovi, ba vazinet su Mazda uzdraudziau ir Audi itaisiau Cha chaA variklis - 1,3… Aina kaip bite, tik kebulas papuves, bijojau, kad atsiskirs visa pakaba nuo kebulo…

wialniaz iskrapstyk susalusi sniega is ratu ir manau dings musinas. kipsas jo dar uzdujinta Cha cha, ziema misriu rezimu skaiciuoju 10, bet jei trasoj i vilniuj, vilniuj biski ir atgal i jnv, tai yra buve velyva rudeni ir 8 Šypsena. shropna dek i skelbimus audi, o mazda prikelk Cha cha. Beje meete nebuvo NEI VIENOS AUDI Velniūkštis

Astrai px po dalywacjos Cha cha Nors ir ne karta buvom pakile i ora Cha cha

civicas, tingiu… Reik M401 “prikelt” Mirkt KietasMeetas be audi Gerai Gerai Gerai Cha cha Cha cha Cha cha

o pas mane stovi 408 moskvicius laukiantis geresniu laiku ir restauracijos… Šypsena

Na, bet pirma man paciam pasiremontuot reik Pavargęs