Maxtor 80Gb 7200RPM

Maxtor 80Gb 7200RPM

gal kas buvot susidure su tokia problema. Maxtor 80Gb kai bandai dirbti, kas kazkiek laiko pristabdo, ir tuo momentu galvute dauzos.
jei kas buvot susidure, gal galetumet padieti?

Buvau susidures… Gerai, kad spejau kopijas duomenu pasidaryt. Pamegink laidus pakeist, jei nepades, pradek darytis kopijas. Arteja shviesa tunelio gale tavo Maxtoriukui.

Bet yra dar viena sbajeris. pastaciau ta diska i kita kompa, ir jsi tik stabde retkarciai. Dazniausiai zaidziant NBA 2003. Ir jokiu kitu pasaliniu garsu.

pas mane toks pats hardas. kai instalinau netbsd atrodo kelis kartus trakshtelejo Cha cha po to kai kde kompiliavo irgi patrashkejo bet pac kompas nesusistabdydavo sheip tik toks nemalonus garsas pakeichiau kabeli nes dejau dar 1 harda nu atrodo nesigirdi nieko Niam niam

Reiikes ziureti. Gal motina brokuota kokia nors. Arba su Maxtoriais nedirba normaliai. Reikes pabandyti Samsunga ideti.

Geriausiai pratestuok, gamintojas duoda savo http://www "uteles", kuriu pagalba gali patikrinti HDD ir tada arba miegosi ramiai, arba pradesi taupyti naujam HDD

Tas tauskejimas reiskia, kad tavo harde randasi bad sektorius ar sektoriai. Patarciau kuo greiciau kopijas pasidaryt, o antras dalykas butinai kesk harda. Maxtor’iu problema - badai metomi (net labai daug).

O del instalinimo tokia praktika nepasiteisina. Softas nieko nepadeda Šypsena

Badu nematyti. Dariau LLF(Low Level Format) ir jis man jokiu problemu neparode, taip pat ir softai nieko blogo neparode. Gal paprasciausiai tas maxtorius su ta motina dirbti nenori. Reikes bandyti Smsunga dieti.

Pries savaite mano maxtorius luzo ir net nespejau domenu nukopijuoti (uzoujauta man).Dabar isidejau SAMSUNGA eina kaip bit4 ir labai sakyciau tyliai.Taigi greiciau kopijouk duomenis .