matuokle ar turbina? (kalta turbina. PATAISYTA)

matuokle ar turbina? (kalta turbina. PATAISYTA)

pralekiau biski palaikydamas apsukas iki 4k apsuku tai 4 begyje trauka ir dingo. motoras 1.9 tdi 81kw, dingo trauka ir judant is vietos ties 1.5-2.2 apsukom. isskaiciau paieskoj, kad gali but oro matuokle arba turbo.

buwot kas susidures su sitais gedimais?
vilniuj be skubos ir turboserviso turbinas dar tvarko kas?

nuvariau i turboservisa ir viska sutvarkeGerai,tiesa teko atsisveikint su katalizatoriumLabas, nes jis buvo uzsikises ir kaip supratau uzterse turbina.

diagnoze: uzstrigusi turbinos kintamoji geometrija, tereikejo tik pravalyt.Ufff

nuskausminimas - 340 lt Labas

ir vel galima lekt Paplepėkim

Tai turbina gali paziuret ar pucia, uzspausk slanga ir pagasuok, jei ispucia vadinas dar pucia ir turetu vaziuot. Man buwo panasiai tai del blogos salerkos, ta iswazinejau kitos ipyliau ir wiskas twarkoj.

Gerai pragazuok, jei turbina veikia, tikrai turetum girdet kaip svilpia … o jei jinai neveikia, tai aisku nieko ir nesigirdes, bet tas garsas gi pats zinai - grynai toks svilpimas …

kaip gali turbina neveikti? jei turbos sparnuotes ar aseles luztu sulinktu tai del dideliu sukiu ten viskas velniop islakstytu ismyztu visa tepala ir uzkaltu variklis Šypsena ir netrauktu visa laika o ne kazkuriuose depazonuose.Sitas dyzelis turetu vaziuot is kompo lenteliu atjungus matuokle pabandyk nuimt fyske.ir paklausyk ar neatsirado koks pasalinis garsas. koks nors kalenimas ar pan.

salerka is neste
svilpimas lyg ir yra, bet toks maziau trunkantis
rytoj tikiuosi priims i turboservisa
ir bus ate Pinigai ate, nes jie uz nuemima ir pastatyma ima 220

[quote]
no|one rašė:

is kur garsas turetu sklist nzn? reiks ryt pamegint.

pats pries menesi laiko buvau susidures su problema sita.
pabandyk nuimti fishke nuo oro srauto matuokles, jei trauka pagereja, vadinasi kalta matuokle.
shrote ~200Lt, orginali 459Lt…

man trauka nuo baltarusiskos saliarkos dingdavo Nekaltas ir isijungdavo ta variklio emblema skydelyje, atrode kad turbinos vapse nesuka… bet ipylus normalios vel viskas tvarkoj…

nu pas mane skydelyje nieks nedega Kvankt?

man rodos variklio kompas persijunge i avarini rezima,(notlauf). Po variklio uzgesinimo ir vel uzvedus po keliu minuciu trauka turi atsirasti ir iki kito avarinio rezimo.Gal uzkepe turbinos sparneliai, arba stringa turbinos slegio regulatorius. Manau reikia prisijungti prie kompo ir ziureti.

O katalizatorių, spėju, kad sau pasiliko Šypsena ?

186 Lt/kg ValioValioValio

nu pasiliko, tai ka jau dabar, tegu chebryte turi navaro, negi verkt man ar puse metu veziotis bagaznike? Paplepėkim

faktas, kad apsizioplinau biski Kvankt?Juokiasi

…ir beveik "faktas" kad katalizatorius niekuo dėtas-bent jau jis negali sugadinti turbinos…tave paprasčiausiai išdūrė.

kokio čia dizeliuko turbina su kintama geometrija?

Daugumos naujesnių…Taip

geras varijantas Juokiasi kas juos uzkepino? stora boba kepeja ish vilniaus duonos? Cha cha shiaip “uzkepa” tepalas viduj ant asheles, o ne sparneliai Cha cha

nu shiaip teorishkai… jei uzsikishes katas ir labai didelis “backpressure” tai gali kazkiek pakenkt… dideja darbine turbos temp… bet praktishkai tai jo… ji ishdure Cha cha

nu zjb bl Baisus

o tai ka daryt tokiu atveju, kai pats nieko neraukiu, o turbas vilniuj tik vienoje vietoje tvarko, ka vaziuot jiems akis draskyt, tipo bla bla bla man cia forume smegenis praplove, karoce jus mane isduret -ajajai Nekaltas

jei ir taip butu man px, trauka grizo ir as laimingas bbd Girtas
ir dar galimas atvejis, kad as kazka netaip isgirdau,…