MatriX vs BloodRayne

MatriX vs BloodRayne

Kas labai laukia Matricos ir jau nebegali, tai siulau palosti BloodRayne! Siame zaidime galima susistabdyti laika ir atlikti triukus panasius i Matrix!!! Ir siaip zaidimas pilnas geru efektu: pasokus i ora suktis i sona ir tuo metu saudyti(suletintaiGerai), galima kapoti vokiecius i gabalus, suvarpyti sienas su ivairiais ginklais ir tt.

Zaidimas istikro GERAS, tik yra viena beda!!! Pirmas lygis nelabai idomus, bet po to kai reikalas ateina iki naciuGerai

Nekaltas

Artimiausiu metu pabandysiu.Šypsena

Siaip tai gal ir sudominai su situo zaidimu bet yra viena beda is kur ji gaut kas zinot parasykit?(Bet ne turgusŠypsena)

TaipNu jo seip labai man patiko sitas geimas turejau demo tai gal kokius 6 kartus praejau ta misija.Tik gal koki ftp ar dar ka kas nors pasakys?Cha chaCha chaCha cha

As uz 4 litus davau ji ir dar uz 2 litus isirasiau Cha cha Bet dar nera kada zaist isvis Šypsena

[dF]

Ai reikia klasioka pasiust i turgu kad nupirktu ir tada persirasysiuCha chaCha cha

as jau irgi pumpuojuos

Iskur pampuojies?

Jo, jei galit pasakykit is kur, tik ne is kazaa, nes labai jau ten daug feiku. Dekui

Jau isirasiau, rytoj bus "apzvalga".Cha cha

Nu bet jus ir buki Šypsena Negi kompiuteriniu mazai ??? As tik pirksiu is turgaus Red Alert, nes niekur nerandu kompiuterinese Žliumbia

[dF]

kas istu kompiuteriniu?Man gi geimo reikia o ne kompiuterines Pavargęs

Nu ka, pazaidziau BloodRayne. Instaliacija truko nerealiai ilgai del besikeicianciu screenshotu.Apakęs Pazaidziau ir isinstaliavau.Cha cha Grafika…normali, isskirti galima nebent graziai judancius papus per intarpus.Cha cha Vienzo arkada. MaxPayne man labiau patiko. Matyt per senas as tokiem geimam. Pasileidau Morrowind ir geriau pasidare.Cha cha

Jo ispradziu ne kox zaidimelis, bet kaip minejau LEVOS tik pirmos misijos! Suzaisk iki vokieciu - tikrai bus GERASLaimingas