Matrica Linksmybėse
Paaiškinsiu, kodėl esi čia. Tu čia, nes šitą skaitai. Skaitai, nes žinai kad nori linksmintis, nors negali paaiškinti, kodėl vis dar nelinksma.
Tu čia, nes linksmas, nors ir negėręs. Tą prisiminsi visą likusį gyvenimą, net jei jau linksma nebus. Tu išgerti nori.
Jauti, kad Linksmybių klube kažkas ne taip. Nežinai, kokio velnio čia atėjai ir ką veiki. O mintis, kuri atvedė tave čionai, buvo ne pati geriausia. Tu pasimetęs. Mintis, kuri kaip rakštis tave varė iš proto ir į šitą skylę, liko anapus.
Tu dar be frako. Ne tau jisai. Tau trūksta pėdkelnių. Jos - su skylutėm.
Jei skaityti pradėjai nuo pirmos eilutės, sek paskui baltą tiušį ir mano tamsias mintis. Kai pamatysi elitinį klubo agentą - bėk, lėk kiek kojos neša.
Žinau ką galvoji, nes galvoju tą patį.
Banga negali pasakyti, kas Tu esi, bet adminas tą padaryti gali. Maximusas gali pasakyti, kur yra visų nesantaikų priežastis ir paskutinė kvaila tema apie tave. Tu ir toliau rinksi perlus. Kantriai tą darysi.
Jei vaizdas pasikartoja, tai - spąstai Tau ir man arba Tu neįdėmiai skaitai tekstą. Galbūt Tu miegi. Jau tavo mintys sunerimo.
Mes įkalinti ir išėjimo nėra šiuo metu iš Bangos ir Linksmybių klubo.
Galim uždaryti šį langą ar atsijungti nuo interneto.
Aš atėjau gelbėti tavęs. Kiekvienas žinduolis taikosi prie aplinkos ir kaip įkąsti.
Tu - maras, o aš - tavo vaistas. Niekas nėra dar taip rašęs, todėl turi perskaityt iki galo. Turėk kantrybės. Tuoj viskas baigsis.
Nekenčiu tikrovės. Žinau, kodėl kiekvieną kartą sėdi prie kompiuterio. Tu ieškai manęs. Aš surasiu tave, jei Tu to dar norėsi.
Matrica yra visur. Ji aplink mus, net dabar yra šiame explorerio lange. Matai ją pažvelgęs į Razruchą arba užklydęs į WC. Jauti ją spiriamas reikalo, mokėdamas mokesčius, imdamas šlamančius iš bankomato, rašinėdamas čia ar čiaudėdamas.
Tai pasaulis, užtrauktas Tau ant akių, kad neįžvelgtum tiesos. Tu esi vergas.
Žinau, kad tebeskaitai, aš tai jaučiu. Žinau, kad bijai nežinios ir tamsos. Uošvės nekenti labiausiai.
Tu bijai permainų. Nežinau, kas laukia ateityje. Atėjau ne papasakoti, kaip viskas baigsis.Atėjau pasakyti kaip viskas prasidės.
Baigsiu rašyti ir parodysiu dalyviams tai, ko nenori, kad jie pamatytų. Parodysiu jiems forumą be tavęs, forumą be taisyklių ir kontrolės, be rėmų, etiketo ir apribojimų, saitą, kuriame viskas įmanoma. Kaip bus toliau - galvok pats!
Deja, neįmanoma viską papasakoti. Tu pats tai turi žinoti.
Tai tavo paskutinė galimybė. Paskui negalėsi ir nieko suprasti, jei dar kažką supranti.
Jei toliau naudosi mėlynas ikonėles
- viskas baigsis: pabusi savo svajonėse ir tikėsi tuo, ko nori tikėti.
Jei naudosi raudonas
- liksi durnas ir nesuprastas, bet aš Tau būtinai parodysiu, koks gilus yra triušio urvas.
Atmink, aš Tau siūlau tik tiesą ir nieko daugiau.
o kas bus jei noaudosiu zalias ikoneles?
ja ja, vakar gi per tv pirma matrica rode.
folow ze wait rebit
nieko gero ta matrica
Kas cia apie Matricą prabilo ?
ant manes varot, ania? oij jums dar atsirugs
as tau kai duosiu - nioko gero, tai imti nespesi
ops
cia viesas izeidimas buvo
o ne ups…
ale ir jautrus, kaip mergaite o dar kazkoki rauga siulai
bent jau kavos su brendziuku patiektum
O Razruchai
x24 min.
Vakar neishjungiai teliko
Vakar aš pirmą kart pamačiau Matricą. Visaip jos vengiau iki tol. Bet ji mane pasiekė per TV. Be reklamos. Nuoga. Tai dovana to kanalo žiūrovams. Tuo pačiu ir man. Dovana, kurios nelaukiau.
Aš tikiu tuo, kuo netikite jūs. Jūs tikite tuo, ką matote. Aš nematau nieko, kai užsimerkęs.
Saiono apsauga išjungta ir atrakinti vartai. Sustojau Linksmybių septintojoje prieplaukoje, bet kažkodėl nelinksma. Slogi atmosfera.
…nesamone
o o o … o kas, jei…? baisu.
Rimius rašė:
ale ir jautrus, kaip mergaite
o dar kazkoki rauga siulai
bent jau kavos su brendziuku patiektum
O Razruchai
x24 min.
koki cia dar rauga, ar kavos nori per snapa
ir baigta
Aha kantriai
gera rasliava
patiko!
niu rimtai neprastai sukurpta linksmybiu matrica…
niu,gaila tik as tos matricos nemaciau… , nes vietoj tv pc turiu