Matiss buk vyras laikykis zodzio !!!!!

Matiss buk vyras laikykis zodzio !!!

Manau po to,kai Matiss suzybejo savo intelektu temoje
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/126953.102.4-=(1916268846

85 zinuteje

Va taip du zaidejai papisa tavo visa komanda per burna.

88 zinuteje

O tam labai padetu mano pimp… tau i sikna

Po tokio intelekto protrukio as manau,kad moderatorius Matiss turetu rytoj paprasyti Bangos komanda atlaisvinti ji nuo moderatoriaus pareigu,o jo kolegos R.K ir Juras turetu padeti Matiss palikti Sporto Klubo naryste,nekalbant apie VIP.

Pagarbiai
zakas

aisku negerai padare Matiss, kad nusileido iki to gaidelio rio ferdinando lygio.

kaip sako, nekisk i s.u.da ranku, bo issitepsi

Man geda ziuret i tokius erelius kaip tu ir visi kas cia varo ant Matiss.
Jeigu jau esi tarp kaunieciu (visas forumas vien jie) ir sergi uz zalgiri, tai dar nereiskia kad gali cia visiem nurodineti ir t.t. Bendrai paemus jis parase pakankama tiesa iskyrus pora keiksmazodziu kurius patys provokuojat. Nemanau kad sios pora eiluciu vertos jo ismetimo, tiesiog man atrodo kad jo ismetimas is moderatoriaus vietus jum butu tarsi kerstas us Zalgirio pralaimejimus. GEDA

Na mati tokia ,jau valdininku Šypsena dalia nesiduoti provokacijoms Šypsena,o gal jis kaip Butkevicius kreipsis i Strasbura ??? Ir siaip ,jei be ironijos reikia visada galvoti ka rasai,o jis dar Moderatorius,forumo tvarkdarys,todel as negaliu leisti,kad tokie zmones moderuotu SK.

Dziugiusi kad pries puse metu isstojau is sporto forumoŠypsena

Ka tu nori pasiekt ji ismesdamas kaifas tau nuo to ar ka???

Ne tiesiog as visada siekiu teisybes pries gera laikotarpi daugumoje mano iniciatyva buvo pasalinta ramios.bites is moderatores pareigu uz panasius zodelius tik jie buvo angliski,tikiuosi teisybes isiviespataus ir forumui liks moderuoti tik dori zmones R.K ir Juras,nes kam tas trecias kuris tik keikias ir tyciojas is kitu ?

nusisneki zakas ir viskas cia sporto forumas

wat tame ir esme - kaunieciu daugiausiai, bet ishsirinkom "vilniecius". pasitikejom…ir niekas chia nieko nenurodineja, tiesiog bandoma ishsiaishkint situacija. jei zmogus su tokiom pareigom leidzia sau nusileisti iki "mano" lygio, tai kas galetu paneigti jog ateis laikai kai betkokia kritika lryto atzvilgiu bus trinama. jau ir dabar jauciamos tos tendencijos. ugnelakis, djbukis ir t.t. leidzia sau daug ir i tai nereaguojma, tuo tarpu "lietuva ritas" susilauke staigios reakcijos…

Atsirado advokatas, man atrodo cia jus tyciajotes. Jum cia sunku pasakyt kad gerai rytas suzaide ir pelnytai laimejo, bet ne visi varysit ant zmogaus, nervuosit ji savo nesamonem. Zinai kas yra tikras komandos fanas, tai yra zmogus kuris istikimas savo komandai, bet kartu kai komanda pralaimi gerbia ir varzovus. Bet deje intelekto truksta tau ir tu to nesuprasi nes tavo intelektas tik akmenis ir butelius metyt i varzovus.

nevaryk ant ryto ir zvelg i situacija blaiviai matai kad tas tavo zaliagiris mires reikalas tai neieskok problemu ten kur ju neraKietas

Jurai meluoji ??? Ar netycia suklydaI ???

Nu va mane ,jau smeizia.Moderatorius esantis online Juras tyli.

[quote]
rio ferdinandas rašė:

wat tame ir esme - kaunieciu daugiausiai, bet ishsirinkom "vilniecius". pasitikejom…ir niekas chia nieko nenurodineja, tiesiog bandoma ishsiaishkint situacija. jei zmogus su tokiom pareigom leidzia sau nusileisti iki "mano" lygio, tai kas galetu paneigti jog ateis laikai kai betkokia kritika lryto atzvilgiu bus trinama. jau ir dabar jauciamos tos tendencijos. ugnelakis, djbukis ir t.t. leidzia sau daug ir i tai nereaguojma, tuo tarpu "lietuva ritas" susilauke staigios reakcijos…

[quote]

Tai ka davai metam visus Vilniecius nx… tai tada galesim varyt ant ryto ir bus viskas ok. Va kai rytas pralos tarkim finale tai galesi varyt ant ryto jei labai pasilgai. Bet kai uzsipuola ant zmogaus ir ji nori ismest uz pora eiluciu
Blogai

Cempionu ir laimetoju niekas neteisia

Jurai,tai sakai giliai archyvuose ??? Vaje,vaje ar savo sugerovui leidziama daugiau negu kitiems.Ar cia netycia ??? jei netycia is anksto soriz vis dar tikiu pacio padorumu.

Seip siulau atimt is Zako VIP nario statusa del:

1)Kisimosi i nesavo reikalus
2)Stukacinimo
3)Smeizimo
4)Sporto temu ardyma ir savo nuomones kisima

Man regis kad tik tau vienam norisi atimt Matiss statusa

deja ne jam vienam.

visus 4 punktus galima butu pritaikyt ir tau paciamMirkt

Del 3 punkto galima pradeti snekas ir kitokiame lygiu,todel paprasyciau atsargiai.Kol kas ,tai nuleisiu lyg ir nemates.Del visu kitu punktu Stukacinimas arba informavimas apie esama kritine padeti.Savo nuomone as neksiu,o ja destau ta pati galeciau pritaikyti ir Jums.

Taigi:

1. As neturiu jokiu cia pareigu, statusu, net nesu narys.
  2. As zmoniu neusipuolu tiesiog bandau apgint Matiss(mano nuomone jis nera kaltas) ir uzciaupt Zaka(kuris ryskiai bereikalo daro cia bangas)
  3. O del kisimosi i nesavo reikalus tai iki nes mane jau jus uzknisotBlogai

1)Puiku,kad pats neturi Matiss turi
2)Matiss tikrai reikia ginti,nes po tokio jo elgesio(jei,tai butu realus gyvenimas)jam reiketu gero advokato.
3) Svarbiausia kvepuoti ir sveikai maitintis Šypsena