Masina studentui.Ka pasirinkt???
jo…jau gliaudenta buvo si tema berods…
as ir sutinku su sia nuomone…Honda Civic yra studentiskiausia masina
imk koki honda accord aerodec,nusipirko mano brolis tai kolkas viskas ciki ,smagi masinyte.
Gal rimtai ka is italisku.Pvz. Fiat Tipo.
Jo Golfas turetu geriausiai tikti.
Ja ja Peugeot 306, VW Corrado, o gal Toyota Supra Turbo, nea, geriau Lincoln Towncar Executive - va chia tai pac tas…
Ka jus chia svaigstat apie visokias egzotikas -duokit zmogui pedalais varoma golpa i vsio - ne tas laikotarpis, kai $$ tashkytis gali…
Kai tures $$ tai gales nops ir 2000 Mercedes-Benz G500 pirkti, o kol kas pakaks ir golpuko…
2 bole
nu vazinejau, bet tuo metu ash ir dirbau, turejau pastovias pajamas $$$ tai galejau sau leisti tai - bet jei kalba eina apie nedirbanty studenta, kuriam $$$ kishenes nedrasko, tai tik ne Celica ar Mersa pirkti…
bole rašė:
Gal detalės ir nebrangios, gal ir jų daug yra, bet tiesą pasakius man tai giliai dzin
. Yra žmonių, kuriems tas faktorius pirmoje vietoje, yra tokių, kuriems paskutinėje. Važinėti į paskaitas man pigiausia su Škoda dviūse, prie jūros galima nusitranzuoti. Taigis mašina man ne taip jaus ir reikalinga kaip transporto priemonė. Taigi aš jau geriau neturėdamas pinigų kažkokiai brangiai daliai laikysiu mašiną po langais kokį mėnesį, nei važinėsiu Golpu ir nekęsiu savęs. Yra toks dalykas, kaip meilė iš pirmo žvilgsnio, tai vot su Peugeot man taip ir nutiko
. Jei visi skaičiuotų dujų bei detalių kainas, tai ant Lietuvos gatvių nepamatytum tokių gražuolių ir keistuolių, kaip Lancia Delta HF Integrale, Alfa Romeo 155 ar 164, ar kitų.
va chia tai labai teisingai pasakei, pritariu 100 % Bravo !!!