Masina kalta?

Masina kalta?

Tipo Accord neuzliptu ant tokio juokingo bardiuro? NekaltasSitas X5 man grazus Taip

Nelabai kam ir trukdo

vistiek jis eismo dalyvis… taip kad negalima… drako zodziais Gerai

Tai nelabai trukdo, bardiura dar galiu uzskaityt (ypac ziema) , bet zoles ne Ne

Pisti biA sliubo irgi nYgalima Cha cha

nu blt o kur jaunai mamai su vezimeliu viaka pasupuot? Piktas

Accord yra geras automobilis su salyga, kad gale vezi tik vaikus, nes suaugusiems ten kojoms vietos nera. Nebent tie suauge - balerinos. Arba jeigu neaktualu 4 sedimos vietos automobilyje, tada Accord yra puikus auto. O siaip - Civic vietos gale turi daugiau, kaip bebutu keista.

beroc trulikui x5 nepatinka delfi.lt/auto/testai/bmw-x5-neisimyleti-gali-tik-automobili nis-daltonikas.d?id=63741938

artai kipsas, ar kuris buvo numetes info, kad sitie bidonai ebay.co.uk/itm/Bmw-e39-m-sport-steering-wheel-/301081479815 ?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4619daca87 baiges vos ne pries facelift… bet neviena mates tiek skelbimuos, tiek manajam, tiek vo linke raso, kad jau nuo facelifto Nekaltas

Jauciu viena syki pas mane gale trys suauge sedejo…accord gerai,jei jis su typeS ABdaila ir bent 2.4i mechanika.

va daktars as kaip tik nesutinku - accord problema yra ta, kad 7 kartoje nesugebejo dyzelio su automatu pasiulyt. 8 kartoje automatas jau yra, bet su silpnesne versija 140 AG. Su typeS 170 AG dyzeliu stovi tik mexanke. Nors man patinka H, galima sakyt Hondofilas bet po Civic benzo nusipirkau Volvo s60 automata. kada nors grisiu prie H, kol kas pakeravosiu volvo.

zbigis, nebegrysi i skarbonkes po volvo

neburkitbmwautodalys.lt/lt/katalogas/dalys/32_1137/0/47545/L/A/200 0/09/0/vairas-321137

negaliu gincytis, tik sakau, kad N kartu mates tiek 01 tiek 02 metuose ta vaira. tik, kad pas mane daugiau knobpkiu abiejose puses Cha cha Cha cha

Honda po 6generacijos isleido jau puskakaliuka is esmes,o toliau jau sudu kruvas pradejo gamint…nebera hondos sportiskumo,verzlumo,patapo eiline avencis Blogai…o gaila.

7 gen buvo ok palyginti, nes turejo dizaina, patikimuma kaina konkurencinga ir t.t. bet va atsiliko su dyzeliais, automatais ir pan. 8 karta isvis toks pusiau nesusipratimas - masina is isores didesne, o vietos maziau nei 7 gen. technologiskai irgi tik cackiai pakeisti, o motoru gama is esmes ta pati liko tik dyzelis gavo jau automata. Bet cia visi japai taip: subaru dar graudesnis vaizdas.

pas viena perekupa avensi ziurejau, tai salia keli jo accordai tie kosminiai stovejo, sako atrodo Gerai, o realiai sudu kruva…

^ nepagalvojai, kad jei ziuretum accorda, ta pati sakytu apie avensi ?

futbolinis^ Gerai Cha cha