Masina gesta.. Vaziuojant 120 km/h.. What a f*** ??!!&*)$%^*)(

Masina gesta… Vaziuojant 120 km/h… What a f*** !!!&)$%^)(

Bajeris buvo toks… Vaziavau vakar greitkeliu, greitis -normalus, apie 90 mp/h, masina - 1992 Subaru SVX, ir staiga, nei ish shio, nei ish to -uzgeso… tiesiog taip, vidury posukio, vaziuojant normaliu greiciu… posuky buvo gal kokia 120 km/h, Issijunge vairo stiprintuvas, lempos uzgeso, o jau tamsu buvo kaip reikalas, o ash posuky buvau kaip tik, pravalas maniau… Paskui sustojau kelkrashty ir usivede kaip niekur nieko… Ir ne pirmas kartas jau taip… Kame chia problema gali buti, del ko masina gesta, kai greitis 75-80 mp/h (apie 130 km/h), apsukos apie 4000, su elektra problemu nera, nu nzn, patarkit kas galit, kas kokiu minciu turite del tokiu masinos nesamoniu?

pasitikrink ar normaliai priverzti laidai prie generatoriaus ir starterio (dabar jei neklystu, tai nuo akumo pliusas eina tiesiai i starteri), nuvalyk oksidus, privezk stipriau ir viskas turetu susitvarkyti Taip

Kalediniai pokstai…

nU BLIN MAN IRGI LYGIAI TAIP PAT, BET KALEDOS LYG IR PRAEJO, TAIP KAD CIA NE JOS KALTOS.Šypsena

Nuvalyk ir prisiverzk akumo klemus TaipTaip

Kaip supratau is pozymiu issijungia degimas, gali buti oksidavesi spyneles kontaktai arba akumuliatoriaus klemos nepriverztos.
Jokiu stebuklu…

Cha cha

Greiciau Naujametiniai pokstaiCha cha

jei jau posukyje gesta, tai gal su kuro padavimo sistema kazhkas negerai Šypsena gal tam tikru momentu degalu nebepaima Šypsena

na dar uzgesimas, uzgesimui nelygus…
ar tau trukcioja gesdama, ar ima uzgesta momentaliai - ta prasme viskas issijungia… ?

gal cia greicio ribotuvas taip dirba Cha cha Cha cha Cha cha

reiktu nueiti i baznycia ir uzpirkti misias …

Uzhgeso momentaliai- tik OP jauciu vairo stpras nedirba - ziuriu skydely visos lempos dega, apsukos ant 0 stovi - nei ish shio nei ish to pagesau… Liūdna

Manau kad elektra suda mala. Kompas viska isjungia ir vsio… Tik klausimas kodel- ar kazkur paciam kompe problema, ar tiesiog del blogo kontakto itampa krenta nors ir labai trumpam ir kompas iskart viska blokuoja…
Perziurek visus laidus kiek pats prieit gali, jei napades, varyk i specializuota servisa kad pratestuotu kompa.
Labas

burtai Cha cha

Dar vienas is variantu - signalizacija(tiksliau blokiravimo grandynes). Irgi kontaktai gali oksiduotis. Saip gali pats paziureti kompo atminties klaidu kodus. Daugiau info http://www.subaru-faq.ru (berods) ir http://www.bigman.ru .

Vadinasi kažkas su kuro padavimu…

nu jei lempos uzgeso, tai prie ko cia kuras??? cia elektra kur tai digzta…

mano vienam pazystamui ir panasus bajeris buvo, tai issiaiskino, kad gryba pjauna paskirstymo velenelio padeties daviklis (tarp kitko pas ji irgi buvo kazkokia japoniska auto). Manau, kad be kvalifikuotu meistru pagalbos (ir reikiamos irangos) cia neissiversi.

Nesupratau ar sviesos irgi dingo,ta prasme faros uzgeso?
Turiu toki manyma (pas man taip buvo) - kvailioja holo daviklis,tiksliau is jo einantys laidai gali buti sutrunije (nuzaliave ir pan).Nes man budavo vazioji sau ramiai ir tik pyst uzgesta ir nesupranti kas atsitikoNustebęs,o kartais buna ateini ir masina nesiveda nors pasiusk,tai viena kart su draugelio pagalba vedant pastebejom kad ner kibirksties ant zvakiu,salia turejau kita babina,pakeiciau ir tas pats gaidys-nesiveda.Po to atejo ir holo daviklio eile,pakeitus sitie simptomai dingoLiežuvisMirkt