Marius Stankevicius (Brescia)

Marius Stankevicius (Brescia)

Prisimenat dar toki?
Taip taip, niekur jis nedingo.
Vienintelis kol kas lietuvis zaidziantis stipriausioje Nekaltas pasaulio lygoje(mano nuomoneŠypsena).
Si sezona SerieA savo klube beveik visose rungtynese zaidzia startinej sudeti, va kad ir siandien, o siandien jo Brescia isvykoj pakrove 4/1 Lecce.Gerai
http://archive.soccerage.com/s/en/09/i2601.html
Beje, zaidzia ne centro gynejo, o desinio gynejo pozicijoj.
Kaip manot ar Liubinskas prisimena ji ar ne? Manau rinktinei jis nepakenktu ateityje.

Jis taip tai zaidzia visai gerai Šypsena ,bet koki viena karta per rungtynes padaro klaida ir golas.Blogai.Nemanau kad per svarbias rungtynes ji paims zaist Ne

Siaip niekas jo ir nepamirso ir tuo labiau apie ji zino treneriai o jei jo neima reiskia nera tinkamas nes vienas zaidejas aikstelej yra tikrai ne karys

Čia dar galima suabejotiNekaltas,asmeniškai nelabai sutikčiauŠypsena

nu vienas ne karys, tai aisku, bet geras zaidejas geriau negu blogas zaidejasCha cha
jis tikrai praverstu su SkotaisNekaltas

gal jau nebedaro klaidu, jei leidzia i pagrinda.
Beto tik 21 metai.

taip ir zinojau kad kar nors nesutiks.
Todel prirasau savo zinutej "mano nuomone"Šypsena
O mano nuomone tokia todel, kad sprendziu pagal italu klubu pasirodymus pernai ir siemet Cempionu lygoj.Liežuvis

Nu bent jau seniau maciau keleta rungtyniu su juo tai visa laika zaide gerai Mirkt,bet padare rimta klaida ir golas ir taip beveik visus kartus kiek maciau ji zaidzianti Italijoj Juokiasi.Nemanau kad Liubinskas ims zaideja kuris daug sansu kad praleis ivarti .Nors is tiesu gal jis pasikeite i gera puse

pas mus visi tokie gynejai–padaro klaida ir ivartis
Šypsena

eina jis nx, bl. per ji tiek nervu susigadinau nx nx tfu bl.
gynejas dar vadinasi…jis greiciau saugas, kuris padeda priesininku komandos puolejams susikurti progas ivarciamsBlogai

O dar sugebejo susimusti aiksteje su kitu bicu ir gauti raudona korteleJuokiasi Imkim ji greiciau i LT rinktine, mums tokiu zaideju ir reikia.

gerai, uztat ne meme yra.
Su charakteriu, kovotojas. Tokiu pas mus truksta.
Taip