Marihuana Gryzta!
Sveiki brangieji…
Jei dar many nepamirsot tai as gryztu! VOT!
sveika sveika sugrizhus
tai kaip atsotogos pas italjanus?
kaip vyrelis?
kaip beibio darymai - ar vyxta?
kaip ex- ar pamirshtas visiems laikams?
prashom chia dabar padrobnai atsiskaityt mums
Niu tai va ataskaita…
Atsotogos tau jau ciesiog dieviskos buvo - pailsejau, daug geru pojyciu ir protingu minciu parsiveziau… Staiga eme ir dabego - myliu savo (M) labiau uz bet ka sitam pasauli ir daugiau man nieko nereik… net ir ex pamirstas turbut su visam butu jei ne jo terorizmai… jis mat pajuto staiga nora mane susigrazinti ir budas gana keistas - mane be paliovos izeidineti ir sunkinti man gyvenima…
Na o beibio darymas kol kas komplikuotas - neiseina nezinau nei ka daryt… o pas daktarkas eit bijau… dar ka blogo pasakys. Ar jau metas nerimaut?
Tiesa labai aciu uz pasveikinima. Ir tau
oi, marichuana, zhinai, kai tavo ex vel stengsis tave izhest - nepasiduok, tiesiog linksmai nusikvatok ir nueik - patikrinta, veikia 100%
sekmes tau
ir daktaru nebijok, nezhinioj daugiau nervu sugadinsi, o jei kokia kliutis ir yra (ko nelinkiu), kuo ankschiau suzhinosi tuo geriau.
O jei o jei bijau, kad jei kokios kliutys yr tai tai pagydoma…
marihuana rašė:
O jei o jei bijau, kad jei kokios kliutys yr tai tai pagydoma…
marihuana, niabijok! Vat graushies dabar, o tai irgi ne i sveikata. Zhinau, kad baisoka, bet… tiesiog nusiteik psichologishkai ir viskas bus
o po to pamatysi, kad ir bijoti nebuvo ko
Sekmes
Tai dzhiugu kad su vyreliu viskas OK. O del ex… ai, venk bendrauti, nekelk telefo, neatsakinek i sms ir mailus - ir atsibos jam kazhkada vis tiek.
del beibio tai pas daktara nueik prifilaktishkai pasitikrink kad kokios letines velniavos nebutu, kas apsunkintu gydymas jei pastotum. o panikuoti dar tikrai neverta kad nera beibio - juk pora menesiuku tik ar pan ir praejo kol bandai. palauk dar pusmeti koki ar metus - jei nesigaus tada ishekok priezhaschiu.
Sveika sugrizus - vis pagalvodavau, kad nejaugi ju dingai is Seimos.
O del beibio darymo: kiek gi ten jus bandot? pora menesiuku? nera pagrindo dar nerimauti. Cia tik 18likinems lengva uzkibti, o kai trecia desimtis baiginejasi - progu pastoti sumazeja. Be to, yra zakon podlasti - kai l.stengies neiseina. Ir atvirksciai.
man patinka bambikes
Fiana bambike kaip ir pas moano angeliluka
erotika.