Dominique, kartais tenka pawaziuot su seses a3, maza masinyte, lalala… nu ir ka as galiu pasakyt… isties gaidys tik + tas kad kura uosto o ne ryja…iswaizda skonio reikalas…wisa kita -
uz jos kaina pilna tokios nepirkciau
viespatie is pragaro siuo atveju esu isitikines, kad micra verta mokamu pinigu…ir tikrai vertesne, nei bulka
tavo pateiktu atveju imciau mersa
man tiesiog juokinga, kad jei mazas automobilis, tai mol turi vairuot
, o jei vairuoja bachuras tai nevyriska ir vos ne p!daras
Dominique kurioj wietoi as ja lyginau su bulka? kur sakiau kad ji newerta sawo pinigu? jei as jos negiriu, tai dar nepriezastis pradet mane pulti o ir isties tam tikros auto tikrai geriau ziurisi kai jas wairuoja
snd buvo keista matyti kai susitikau lygiai tokia pacia: ratai, buferiai, spoileris, spalva.
ir baikit kabinetis prie nicko, susgalwojau ji kai dar buwo koki 13metu, daba bijau pasikeist, bo nieks nebezinos
viskas , gerbiu visu nuomone. Ja ir idomu perskaityt idejus foto
va cia buwo puikus pawyzdys, kaip zmones su skirtingom nuomonem gali pakalbet be jokiu nx bl krw tas anas gaidys ir pan
taip cia ir turetu but…deja
God_from_hell, as tikrai nepykstu ir nepuolu o del lyginimo su bulka, pagalvojau, kad galejau kam nors izeisti savimeile
As taikus misko gyvunas
Ir tirkai gerbiu tavo nuomone
Dominique : (i pirma komentara) Sakau isedus i ja provokuoja ji spaust , nors ir dyzelis
VNS: nerodo
pas mane varianc buvo 1.2 dohc
negaliu atsidziaugt jos smagumu
del provokaciju, man nebuvo…tiesiog nusisypsojau atsisedes
nuotaika keliantis auto
idomu butu su kokiu benzu pavaziuot
Micra CC dar ciotkesnes
tu man galas kazkoks keistas , bet siaip
The URL contained a malformed video ID.
istrinkit (.aa) linko gale top gear’ui auto skaitosi tik astonai
nervina jie su savo nuomones brukimu
zavus masiniukas …pliam…radot ka lyginti