Mano...

Mano…

gimtadienis siandien!

SveikijamGėlėLūpos

sveikinam tai sveikinam, o bonke kur? Nekaltas

mano penktadienis shiandien Nekaltas
sweikinu tawe Gėlė

niu taj sveikinuLūposGėlė

da ideik i Lryta, kad tavo gimse siandien -tai litru per galva tikrai gausi !

Che,smagaus tortadienio siandienŠypsena

Ejo karta zmogus per miska,ir ji vilkas uzpuoleMirkt zmogus pradejo maldaut,kad jo nevalgytu,ir jis tada sutiko su viena salyga,kad jis ispyldis pirmo sutikto misko praeinancio trys norus,zmogui nebuvo kur detis,tai jis ir sutikoMirkt
Eidami misku,jie sutiko blondyne…Kuriai isaiskine reikala,sukele tam tikra galvos skausma,kol si sugalvojo pirma nora(zmogu juk reikia gelbet) ir ji sako,noriu pasimyletMirkt
vyras su malonumu ivykde ko prase,blondyne uzsinorejo dar karta,vyras jau braukdamas prakaita ir stenedamas,ivykde ko paprasytas,ir kai blondine paprase trecio karto,vilkui beliko ji suvalgytiMirkt
tad va Fainulka,linkiu,kad tavo sutikti vaikinai gyvenime,niekad nepapultu vilkui i nasrusJuokiasiJuokiasiJuokiasi

GeraiJuokiasi

nu ir slabakas tas vyras pasipuole, taip jam ir reikia Juokiasi, jei tik tris kartus moters patenkint negalejo, koks is jo vyras Juokiasi, bent vilkas sotus buvo ir blondine varkse nepilnai patenkinta Cha cha

Linkejimai !!!

Tiesa su gimtadieniu Gėlė Dovana Laimingas

Sveikinu, ir linkiu šį sveikinimą paskaityt pirmadienį Taip Cha chaCha cha

1. moteris moteriai nelygu
  2. jei jau apie kiekybe kalbam, tai moters orgazmu skaicius retai bus toks pat kaip ir vyro.

nu ka sweikinuŠypsena Gėlė

beje linkejimas: gyvenk ir zhwenk,mylek ,kaifuok ir kuo greichiau aciduok…Cha chaCha cha

nu nu… Nekaltas

o ka netaipCha cha

skubos darba velnias veja Juokiasi

swejkinuDovanaGėlė