Mano vonia

Mano vonia

Na dvieju spalvu plyteles su juostele per viduri manau jau biski pasenes sprendimas… Labai fainai skalbimo masina su spintele imontuotos.

prieš kiek čia metų įrenginėta? Laimingas

Aha tikrai gudriai sugalvota Taip. Ar cia tokia nisa ir buvo kampe?

Nisa sukurta specialiai skalbyklei. Salia skalbykles kaireje yra nisa saldytuvui is virtuves puses.

ai geriau nekomentuosiu… Pavargęs

vonia cia rosa gal? kaip ta sienele, man dilema reikia sprest, ar toks variantas kaip pas tave arba dusas

Teisingai, cia Rosa vonia. Na manau geriau du viename, t.y. ir vonia ir dusas Taip

kiek ta sienele kastavo? apie 500-600, ane?

Nepamenu tiksliai, bat manau apie 400-500.

baisu baisu baisu, o dar tos kriauklytes ant vonioskrasto isdeliotos atrodo taip dirbtinai, nu ir spalvos tragedija.

praktiska,bet gal sikart nelabai man grazu…

nu grazu ,viskas skoningai padaryta suderintos spalvos ,na saunu …hm as ir pas save vonioj pastebejau ir megstu vonia ar prie vedrodzio lentynavirs kriaukles apkrauti visokiais dalykeliais-muilais ,sampunais ir t.t ,siaip geriau viska laikyt spinteleje ,kad nesimatytu Šypsena

Man tai per marga… Cha cha

BaisusModerna, Jus turbut juokaujate. Juk cia sitiek klaidu… Baisus

Moderna kabinasi prie pusėtinos Fenomeno virtuvės, o vonia jai patinka? Cha chaJames, neimk į galvą…moterų nesuprasi.

na juk yra ,kad ir kazkas modernai patinka,juk as nevisada kritikuoju …xixi ,o gal paprasciausiai nuotaika gera buvo ,kaip ziurejau cia foto Juokiasi

but faina,kad zinovai tas klaidas ir pasakytu, o ne tik prunkstu Cha cha

Pries daug, daug metu, tarybiniam daugiabutyje, butu buve grazu…gal

tai yra baisu, už dyką neimčiau, visiškas pravalas Baisus ir t.t. atsiprašau, gal skaudu skaityt, kai varoma ant nuosavos vonios, nu bet man tai yra kraupu, nekenciu dekorų, nekenčių tokių spalvų, kaimynai įsirengę lygiai taip pat, kas per mada daryt kaip eksponuojama parduotuvėse, spintelė išvis pravalas (ir spalva, ir kam reikejo padaryt nevienodai rankeneliu isdestymus, visiskai suskaldo ir taip primarmaliuotą erdvę, plius ta skalbianke ni vtiemu, ar buvo sunku kokia nisa apgaubt, ar L formos bent apgaubt), o dar tos kriauklytės, o dar tie ‘pantalonai’ ant veidrodzio lentyneles, atsiprašau, kad taip, nu bet jei dedi, turi susitaikyt, kad kazkam ir nepatiks Gėlė